Andreea Berecleanu si fostul sot, din nou in RAZBOI! Ce se intampla intre fosta prezentatoare tv si Andrei Zaharescu, la 7 ani de la divort

Dupa 15 ani de relatie, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au divortat in 2013. Desi au trecut sapte ani de la separare, cei doi soti inca se lupta.

Dupa 15 ani de relatie, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au divortat in 2013. Desi au trecut sapte ani de la separare, cei doi  inca se lupta.

Tacataca.prosport.ro a scris ca fosta prezentatoare de stiri a Observatorului de la Antena 1 a efectuat un nou proces pentru fostul sau partener, actualul Consul general sud-african, cu cateva zile inainte de Paste.

Andreea Berecleanu a cerut instantei sa imparta bunurile comune si sa incheie casatoria. Procesul a fost inaintat Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti.

Publicitate

Nu este prima data cand Andreea Berecleanu si-a dat in judecata fostul sot. In trecut, fosta prezentatoare de  stiri si-a dat in judecata fostul  sot si i-a cerut sa plateasca pensia alimentara a copiilor. Andrei Zaharescu a incercat sa reduca intretinerea celor doi copii pe acre ii are impreuna cu  Andreea Berecleanu cu 200 de dolari.

‘El trebuie sa plateasca pensie alimentara o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. Acum s-a ajuns la o suma de aproape 10.000 de euro. I s-a pus proprire pe conturi. Am inteles ca vorbeste cu copiii. Andreea a plecat cu copiii si cu domnul Stan la Disneyland. A venit si el. Andrei sustine ca nu poate sa vina decat o data pe an in Romania. Andreea nu i-a interzis sa isi vada copiii. Ei au stat doua luni la el in vacanta, in Africa de Sud. El avea o relatie buna cu cei mici. Nu cunosc sa fi existat episoade violente intre Andrei si Andreea. Cand s-a produs ruptura, s-a produs de tot’, scria avocatul Andreei Berecleanu acum aproximativ 4 ani.

Din 2016, vedeta TV este casatorita cu chirurgul  Constatin Stan. In ceea ce priveste casatoria cu Andrei Zaharescu, ea a anuntat ca nu mai era fericita.

‘La un moment dat, in familia in care eram, in structura in care eram, nu se mai radea si asta a fost un semnal de alarma important. Acum se rade, din nou, la noi in casa. De multe ori m-am simtit barbatul in relatie, ca eu detin fraiele si cred ca mi-am si dorit asta, dar nu e neaparat ce trebuie. Si in relatia actuala, el simte asta si se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred ca fiecare trebuie sa ramana in rolul lui initial’, spune Andreea Berecleanu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.