Avocat care a taiat cu maceta un tanar de 26 de ani, retinut

Un avocat din Giurgiu a fost retinut, iar procurorii cer arestarea sa preventiva, dupa ce, pe fondul unor discutii contradictoriu, a lovit de mai multe ori cu maceta un tanar de 26 de ani, provocandu-i rani grave.

Potrivit unui comunicat transmis marti de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, un avocat din Giurgiu a agresat un tanar de 26 de ani, luni seara, in oras, intr-un spatiu public, pe fondul unor discutii contradictorii.

Articolul continuă după reclame

„Inculpatul, avocat in cadrul Baroului Giurgiu, prin utilizarea unui cutit de vanatoare, de tip maceta, a aplicat mai multe lovituri in mod repetat, unui barbat in varsta de 26 de ani, fiind vizate zone vitale ale acestuia, una dintre lovituri cauzandu-i persoanei vatamate leziuni traumatice in zona umarului drept”, spun procurorii.

Avocatul a fost retinut, iar procurorii cer arestarea lui preventiva pentru tentativa de omor.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.