Primarul localitatii in care o eleva din clasa a IV-a este insarcinata in 5 luni, primele declaratii: “Am inteles de la mama ca sunt rude”

O eleva de 11 ani din localitatea Agighiol, judetul Tulcea, este insarcinata in luna a cincea. Informatia a fost confirmata chiar de primarul comunei Valea Nucarilor, Maria Lenta.

Edilul sustine ca totul a plecat de la o joaca intre eleva de clasa a IV-a si un baiat de 16 ani.

Potrivit acestuia, eleva de 11 ani este ”rusinata” de situatia in care se afla, in timp ce mama ei ”nu pare sa fie ingrijorata”. Sarcina ar fi rezultat dintr-o ”joaca”.

„Dintr-o ancheta sociala facuta de noi reiese ca totul a plecat de la o joaca dintre ea si un tanar de 15-16 ani. Am inteles de la mama ca sunt rude. Nu stiu exact.

Fetita a fost plecata la rude in alt sat si acolo s-a intamplat. Mama spune ca a fata a fost la un medic in Tulcea. Nu a precizat numele medicului si nu stim daca e asa sau nu. Mama nu pare sa fie ingrijorata. Zice ca totul e in regula. Ca fata este sanatoasa. Am vrut sa vorbesc cu fata, dar ea nu a vrut. Fetita nu mai merge la scoala pentru ca ii este rusine. Am vazut-o un pic, a iesit in pragul usii, dar a plecat. Monitorizam situatia prin asistentul comunitar. Incercam sa o ducem la un medic, dar sa vedem daca reusim. Este greu sa facem asta fara voia familiei”, a declarat primarul Maria Lenta pentru Observator, potrivit spynevs.ro.

Citeste si articolul :   Costin Marculescu, umilit la TV. Mesaje revoltatoare ale fostei sotii: Imi bateam joc de el

IPJ Tulcea a anunta ca in cursul lunii august anul curent, politistii tulceni au fost sesizati cu privire la faptul ca „o minora din localitatea Agighiol jud. Tulcea ar fi intretinut relatii sexuale cu un alt minor in varsta de 16 ani. In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ac sexual cu un minor fapta prevazuta si pedepsita de articolul 220 Cod penal, cercetarile efectuandu-se sub directa indrumare a Parchetului de pe langa Judecatoria Tulcea.”

Autor