Produse din carne expirate de 45 de zile, in doua magazine din Cluj

Doua magazine alimentare din judetul Cluj vindeau produse din carne expirate de 45 de zile si legume cu mucegai, acestea fiind inchise si amendate cu 60.000 de lei de Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj.

Reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj au anuntat, marti, ca o cantitate de 128,8 kg de produse au fost oprite de la comercializare.

„In urma unui control de marti al comisarii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj la doi operatori economici din judetul Cluj care comercializeaza produse alimentare au fost descoperite 45 de kg de produse – cremvusti, salam, conserve, cu data durabilitatii expirate depasita cu pana la 45 de zile, legume, fructe cu pete de mucegai, depreciate, oua cu excremente de pasare, produse pe care era scurs lapte de consum. Operatorii au primit amenda in cuantum de 60.000 de lei iar o cantitate de 128,8 kg de produse au fost oprite de la comercializare. Totodata, s-a dispus masura opririi temporare a activitatii pana la remedierea deficientelor”, au spus reprezentantii CJPC Cluj.

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania: 4.064 cazuri noi si 69 de decese.

De asemenea, in cele doua magazine nu erau respectate conditiile de depozitare si nici distantarea sociala, iar frigiderele erau ruginite.

Autor