Arafat a facut anuntul! Este lovitura pentru mii de romani: Si-au asumat…

Vesti noi pentru romanii care au ales sa plece la munca in afara in aceasta perioada. Potrivit sefului DSU, acestia nu se vor mai putea intoarce in Romania pe cale aeriana.

Anuntul a fost facut de seful DSU, Raed Arafat si potrivit acestuia, sezonierii se pot intoarce acasa doar cu masina sau cu autocarul.

Publicitate

Totodata, potrivit lui Raed Arafat, acestia vor intra in carantina imediat dupa ce ajung in Romania.

„Oamenii nu pleaca din placere, au nevoie de venit. Tarile unde au plecat si-au asumat venirea lor. Ei nu se mai pot intoarce pe cale aeriana, in aceasta perioada. Vor intra in carantina imediat.

Publicitate

Ei se pot intoarce pe cale rutiera, cu autocare sau masini proprii”, a declarat seful DSU la Antena3.

Este pericol

De asemenea, Raed Arafat sustine ca modul de organizare al acestor curse reprezinta „o problema de risc” si totodata un „pericol”.

„Noi am criticat doar modul de organizare. Cand vin mii de persoane la aeroport si chemi cursele sa plece imediat, este pericol. A creat o problema de risc”, a adaugat Arafat, potrivit huff.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.