Horoscop 14 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care primeste o suma mare de bani chiar azi

Horoscop 14 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu.

HOROSCOP 14 APRILIE 2020 BERBEC

O sa primiti un accept, vi se da unda verde sa dati un examen, sau sa incepeti lucrul. Poate fi ceva nou. O sa aveti curaj sa incepeti ceva care poate fi greu de facut, dar aveti incredere ca o sa duceti la bun sfarsit lucrul respectiv si poate va mai ajuta si altii.

HOROSCOP 14 APRILIE 2020 TAUR

O sa valorificati niste produse, faceti rost de niste bani pentru alimente si cadouri de Paste, sa le faceti, totusi, surprize alor vostri. O sa luati bani, poate vin si din familie de undeva daca nu va mai descurcati si o sa aveti cu ce sa compuneti si voi o masa de sarbatoare, de Paste.

HOROSCOP 14 APRILIE 2020 GEMENI

E cineva care vrea sa fiti impreuna, sa va si casatoriti si daca nu locuiti impreuna asteapta pana o sa ne putem misca in libertate. Se poate sa va organizati altfel in sfera profesionala, daca lucrati de acasa. O sa va gasiti rapid un stil propriu, iar daca va duceti la serviciu o sa va combinati cu cineva la treaba.

HOROSCOP 14 APRILIE 2020 RAC

Poate deblocati o suma de bani din cont ca sa cumparati ceva de care aveti nevoie acasa, fie ca sa lucrati, fie pentru confortul familiei. O sa aflati noutati care sa va dea o noua directie de lucru. Poate veti avea si niste facilitati, dar cel mai bine ar fi sa gasiti voi niste scurtaturi, sa terminati mai repede treaba.

Citeste si articolul :   Echinoctiul de toamna 2020. Portile ceresti se deschid si dorintele se implinesc. Ce nu trebuie sa faci la hotarul dintre vara si toamna pentru a nu atrage ghinionul

HOROSCOP 14 APRILIE 2020 LEU

Poate ati reluat legatura cu niste asociati din strainatate si ati gasit o formula de colaborare in conditiile alea. Sunt cateva chestiuni de serviciu care se cer urgent rezolvate si poate o sa aveti nevoie de ajutor, ca sunt aspecte cu care nu v-ati mai intalnit si e nevoie sa vi se explice.

HOROSCOP 14 APRILIE 2020 FECIOARA

Poate mai schimbati cate ceva la regimul alimentar, ca sa nu luati in greutate, faceti si un pic de sport. O sa cereti poate niste bani unei banci, ca sa luati o aparatura cu care sa lucrati in gradina, pe camp, o fi vreo sera pe care o dotati cu tot ce trebuie.

HOROSCOP 14 APRILIE 2020 BALANTA

E cineva pe care-l asteptati de mult timp si puteti afla doar unele vesti bune sau revine cineva care a fost plecat. O sa colaborati cu niste persoane care sunt pe lungimea voastra de unda si o sa dati randament foarte bun. Poate va mai duceti si la job, mai stati si acasa.

Citeste si articolul :   Horoscop noiembrie 2020. Vin clipe de vis! Trei zodii trag lozul cel mare

HOROSCOP 14 APRILIE 2020 SCORPION

E de lucru la serviciu, acasa iarasi sunt multe de facut, dar e cate cineva care sa va ajute si o sa va descurcati frumos. Poate n-ati trimis la timp niste documente si nu vi se poate incheia o situatie, or fi niste penalizari pe care le incasati, fiti pe faza.

HOROSCOP 14 APRILIE 2020 SAGETATOR

Or sa fie niste facturi de platit, poate faceti si niste achizitii, e un du-te vino in dreptul contului. Va intra niste bani si o sa faceti comanda pentru ce preferati de Paste, sa creati o atmosfera festiva, sa gatiti ceva mai special.

HOROSCOP 14 APRILIE 2020 CAPRICORN

Poate va trebui sa faceti un efort financiar pentru cei mai in varsta din familie, sa le luati alimente si niste medicamente probabil. Apar tot felul de neprevazute la voi si e bine sa va achitati de obligatiile financiare, sa aveti grija de sanatate si sa-i ajutati si pe parinti daca nu se descurca.

HOROSCOP 14 APRILIE 2020 VARSATOR

E momentul sa scapati de o greutate de pe suflet si sa lichidati un conflict, ca sa aveti o stare de spirit buna si un tonus ridicat. Aveti planuri mari sa reveniti in forta si sa aveti asigurata latura financiara, ca o sa investiti bani pentru o renovare, o reconstructie a casei.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 31 decembrie 2020. Ultima zi din an vine cu surprize pentru zodii

HOROSCOP 14 APRILIE 2020 PESTI

Se poate sa va orientati spre alt parteneriat de afaceri, ca sa mergeti la sigur. Nu vreti sa dati rateuri. Poate negociati un contract. Se anunta bani in perioada asta si o sa aveti pentru cheltuielile zilnice. Familia poate conta pe voi. Se poate sa vina si un surplus banesc.

Autor