Nelu Tataru, despre spitalul din Vrancea: Managerul a plecat cu toata documentatia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca managerul Spitalului Judetean din Focsani, confirmat pozitiv cu COVID-19, ar fi plecat din unitate cu toate documentelor si cu „ce mai avea prin birou”.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca directorul Spitalului din Vrancea, Constantin Mandrila, este confirmat cu noul coronavirus si ca acesta ar fi plecat cu toate documentele.

„Daca e sa ne raportam la tot orasul, Spitalul Militar are 35 de cadre infectate, doua cadre la ISU, un cadru la Jandarmerie, mai multe cadre la Politie, la nivelul Spitalului Judetean managerul este confirmat pozitiv, a si plecat din spital – ca a plecat cu toata documentatia si ce mai avea prin birou este o problema”, a spus Nelu Tataru la Digi24.

Publicitate

Potrivit ministrului Sanatatii, situatia din Focsani va fi evaluata si, posibil, va fi desemnata o conducere militara.

Publicitate

Reprezentantii filialei PNL Vrancea au solicitat inlocuirea conducerii Spitalului Judetean din Focsani cu personal militar. Solicitarea a aparut dupa ce una dintre persoanele aflate in conducerea unitatii medicale s-a infectat cu noul COVID-19.

Citeste si articolul :   Lista tarilor cu risc epidemiologic a fost actualizata.Testul nu mai scuteste de carantina pe cei sositi din zona rosie

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, i-a acuzat, vineri, pe liberali ca au incalcat legea atunci cand au dezvaluit informatii despre starea de sanatate a persoanei din conducerea spitalului. Liderul PSD Vrancea sustine ca respectivul s-a infectat in timp ce lucra in spital si ca nu se poate vorbi despre inlocuirea acestuia.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.