Cine este tanara de 27 de ani care s-a stins din cauza noului virus. Sicriul inchis, a fost adus sub geamul apartamentului ca parintii sa isi poata lua ramas bun de la copilul lor,

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou bilant al deceselor provocate de coronavirus, iar printre acestia se afla si o femeie de 27 de ani care a decedat vineri, 10 aprilie.

Cine este femeia de 27 de ani care s-a stins din cauza coronavirusului

Conform fanatik.ro femeia de 27 de ani din Roznov care a decedat din cauza coronavirusului era bolnava de leucemie si s-ar fi infectat in Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt.

Dupa o zi de la confirmarea infectarii, fata a ajuns in stare grava pe sectia de ATI, fiind conectata la aparate. Starea s-a agravat foarte tare, iar aceasta mai respira doar cu un plaman, prin ventilatie artificiala. Ea a murit in noaptea de joi spre vineri.

Parintii fetei se afla in izolare la domiciliu si le-a fost interzis sa participe la inmormantare. Mama tinerei a facut o criza la aflarea vestii si a amenintat ca se arunca de la geamul apartamentului daca nu va fi lasata sa mearga la inmormantare.

Apropiatii au lipsit de la inmormantare

Citeste si articolul :   Un tanar locotenent din Alba Iulia, medic rezident cu rezultate extraordinare, la Spitalul Clinic Militar de Urgenta “Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca

Sicriul tinerei, inchis, a fost adus sub geamul apartamentului ca parintii sa isi poata lua ramas bun de la copilul lor, iar apoi, tanara a fost inmormantata.

La funaralii nu a putut fi prezent nici prietenul fetei, deoarece este internat in spital, fiind infectat cu coronavirus dupa ce a luat de la aceasta.

Iubitul tinerei a explicat in urma cu o saptamana cum s-a infectat partenera sa: ”Prietena mea era internata la hematologie unde face citostatice. Trebuia sa fie externata pe 27 martie, dar au spus ca o lasa in weekend in spital, ca sa vada cum se simte, si o externeaza pe 30 martie”.

”Sambata seara, pe 28 martie, mi-a spus ca ii este frica si am intrebat-o de ce. Si mi-a spus ca a auzit ca doctorii ar fi luat contact cu doi pacienti care sunt infectati cu coronavirus, iar medicii au luat contact cu ea. Duminica, pe 29 martie, au externat-o. Cand a venit acasa am intrat amandoi in carantina, ca asa i-au spus medicii”, a mai povestit el.

Autor