Mesaj cutremurator al unui roman a carui mama nu s-a intors din Italia: “Nu a vrut sa ne aduca necazul! Bunica mea, 87 de ani, asteapta…

Mesaj cutremurator al unui roman a carui mama nu s-a intors din Italia: “Nu a vrut sa ne aduca moartea!”. Barbatul a postat o fotografie cu bunica lui, mama mamei, care urmareste la televizor stirile despre pandemia de coronavirus care a lovit Italia.

Gabriel Tudor, un roman a carui mama e plecata in Italia, la munca, de 18 ani, a postat un mesaj cutremurator pe facebook, povestind cu bunica lui, mama mamei, sta cu ochii la televizor ca sa afle vesti despre fiica ei.

“Bunica mea, 87 de ani, asteapta, ingrijorata, stirile despre situatia din Italia. Fata ei, mama mea, e izolata acolo. Lucreaza acolo de 18 ani. Putea sa vina acasa zilele astea, cu restul “patriotilor”, dar a refuzat.

Publicitate

Mama reprezinta diaspora. A plecat din tara sa ne ofere un trai mai bun mie si fratilor mei. A avut grija de batranii altora, in timp ce batrana ei se ofileste de dorul ei. A votat de acolo, de fiecare data, dar nu a facut un titlu de glorie. A privit cum cresc copiii altora in timp ce pe ai ei i-a gasit oameni mari. A vazut cum traiesc familii fericite, iar pe sotul ei l-a lasat barbat si il gaseste batran.

A avut ocazia sa vina in tara, dar nu a vrut sa ne aduca moartea mie, copiilor mei, fratilor mei, tatalui meu, mamei ei.

Azi a murit al 14-lea, or sa mai moara sute, poate mii. O sa traiti cu povara ca v-ati omorat copiii, parintii, prietenii, v-ati omorat tara.

Mama e diaspora, nu voi. Stati macar acasa, va rugam, va imploram, ca acasa ati venit!”, a scris barbatul.

Postarea lui a fost distribuita de peste 1000 de ori si a strans peste 3.000 de reactii, scrie observator.tv.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.