Mesajul emotionant al unui paramedic da speranta romanilor

Considerati de catre o tara intreaga niste eroi, medicii, asistentele, ambulantierii, infirmierele si paramedicii se lupta in fiecsre zi sa tina sub control virusul COVID-19 care a curmat pana la aceasta data viata a 229 de oameni.

Un astfel de erou este Cosmin, paramedic SMURD, care in ciuda faptului ca ne aflam in plina epidemie, acesta nu se da inlaturi de a isi profesa meseria la cel mai inalt nivel. Recent, povestea lui a fost spusa pe reteaua de socializare Facebook, pe pagina Departamentului pentru Dituatii de Urgenta.

El este Cosmin.

Paramedic SMURD, un salvator cu povesti din prima linie. El face parte din acea categorie de oameni dedicati pentru care viata unui om conteaza. Ca el sunt multi. Colegii de la serviciile de ambulanta, medicii, asistentii, ceilalti paramedici, pompieri, piloti, toti, impreuna, pentru ca un zambet sa rasara senin pe chipurile celor aflati in cumpana.

Publicitate

Publicitate

Cosmin isi doreste un singur lucru: sa nu vada si sa nu simta durerea din ochii neputinciosi al pacientului din fata lui.

Citeste si articolul :   Mesajul sotiei tanarului decedat in groaznicul accident de motocicleta: "Iubiti-va neconditionat"

“Azi nu moare nimeni!” -un mesaj puternic, imprimat pe un obiect de pret al lui Cosmin, un tricou norocos, incarcat de zeci, poate sute de emotii reale.

“Odata, o pacienta a facut atac de panica in ambulanta in momentul cand au pornit sirenele. A inceput sa planga, sa spuna ca sfarsitul ei este aproape. Cosmin a luat-o de mana, a incercat sa o calmeze si vazand ca nu reuseste, si-a deschis combinezonul si i-a spus:

„Vezi ce scrie? Deci, Azi nu moare nimeni!”, precizeaza huff.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.