Social-democratii au donat un milion de lei pentru achizitia de materiale in spitale

Parlamentarii PSD au donat in jur de un milion de lei pentru Spitalele din tara. Deputatii au strans 650.427 de lei, iar senatorii 347.800. Printre social-democratii care au donat se afla fostul ministru Daniel Suciu, dar si Tit Brailoiu sau Daniel Butunoi.

Deputatii PSD au strans 650.427 de lei, dintre care 448.500 din donatii, la Camera Deputatilor. Iar 201.927 de lei au fost dati direct catre spitale.

Printre social-democratii care au contribuit se afla deputatul Daniel Suciu, care a oferit 10.000 de lei catre Spitalul Nasaud, Ionela Dobrica care a directionat 2975 de lei la Buzau pentru viziere.

Publicitate

Deputatul Carmen Mihalcescu PSD donat 6.000 de lei la Spitalul Sinaia.

Publicitate

Si senatorii au strans donatii, un total de 347.800 de lei. 15.000 de lei au mers catre Spitalul Suceava si Spitalul Falticeni, de la Ioan Stan, 10.000 de lei de la senatorul Daniel Butunoi, la Spitalul Tecuci.

Citeste si articolul :   Arafat, avertizeaza: E unica solutie. Vine o iarna cumplita

Si Tit Brailoiu a donat 10.000 de lei catre Spitalul de Boli Infectioase Constanta.

„In jur de 1 milion de lei s-au strans din donatii. Banii vor fi folositi pentru achizitia de materiale de protectie pentru medici”, informeaza reprezentantii Biroului de presa al PSD, citat de Mediafax

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.