Veste buna din Spania. Anuntul autoritatilor

Spania anunta in bilantul actualizat vineri ca 55.668 de persoane s-au vindecat de coronavirus in aceasta tara, de la inceputul epidemiei. Numarul deceselor anuntate pe 10 aprilie este la cel mai mic nivel din ultimele 17 zile.

Conform datelor furnizate vineri de autoritatile spaniole, 605 decese s-au inregistrat in ultimele 24 de ore si 4576 de noi cazuri.

In cazul deceselor, este cel mai mic numar inregistrat intr-o zi din 24 martie, spune El Mundo. Numarul cazurilor noi e de asemenea, mai mic fata de ziua precedenta, cand au fost 5756 de pacienti confirmati.

In bilantul de vineri au fost anuntate si 3533 de persoane vindecate, numarul total crescand astfel la 55.668.

Publicitate

Bilantul total al epidemiei in Spania este de 15.843 de morti si 157.022 de cazuri confirmate, scrie observator.tv

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.