Viata i s-a schimbat complet dupa ce a fost prins cu calul in centrul Iasiului! Morosanu anunta ca Sergiu și familia lui au o casă a lor.

Catalin Morosanu a fost impresionat de povestea de viata a lui Sergiu Ion Ciobotaru, barbatul ajuns viral pe internet dupa ce a mers la maternitate, unde se afla sotia sa, pe cal.

“Pentru ca mi-am dorit sa va ofer informatii concrete, pot sa va anunt ca, de astazi, Sergiu si familia lui au o casa a lor. O casa cu trei camere si bucatarie, indeajuns pentru ca el, sotia si cei trei copii sa locuiasca in conditii decente. Am avut in total, 42.600 de euro toti banii.

Si, ca sa vedeti cum lucreaza Divinitatea prin oameni. Dupa aproape o saptamana in care am cautat o multime de variante pentru o casa, am gasit cea mai buna optiune la familia Pislaru din Valea Ursului. O familie cu 5 copii, care avea la randu-i nevoie de bani deoarece isi dorea sa se mute intr-un alt judet.

Oameni cu credinta in Dumnezeu, care afland povestea lui Sergiu, au hotarat ca in pretul casei, de 37.000 de euro, sa lase si mobilierul.

Astfel, dupa ce astazi au semnat actele de vanzare-cumparare, Sergiu si familia lui se vor muta de maine si vor incepe o viata noua la numai cativa kilometri de municipiul Iasi.

Fiindca nu puteam sa uitam de calul care l-a dus pe Sergiu la maternitate, acesta va avea un grajd al sau in gradina din spatele casei. O casa pe care noul proprietar nu are voie sa o instraineze in urmatorii cinci ani. Multumesc Jon Paduraru si biroului notarial Iulia Paduraru pentru ca ati acceptat sa intocmiti actele pro bono, altfel ar fi insemnat costuri suplimentare.

Si pentru ca in cont au mai ramas stransi de voi 5.600 de euro (27.900 de lei), acesti bani vor ramane la dispozitia lui Sergiu pentru a-l ajuta in startul unei noi vieti.

In aceste vremuri grele, am fost impresionat de oamenii simpli care s-au implicat pentru a-l ajuta pe Sergiu. Din putinul lor, au aratat ca romanii sunt oameni puri si impreuna putem reusi tot ceea ce ne propunem. Ma inclin in fata voastra, oameni buni Sergiu va multumeste din suflet!🙏🏻”

Citeste si articolul :   Florin Citu, despre lockdown in Romania

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.