Mircea Badea, despre ministrul Sanatatii: “Acum eu o sa-i fac mult rau domnului Nelu Tataru”

Imi place de Nelu Tataru, a spus Mircea Badea la Antena 3.

„A fost invitat la emisiunea „Sinteza Zilei” domnul Nelu Tataru, ministru al Sanatatii, si acum eu o sa-i fac mult rau domnului Nelu Tataru. De ce? Pentru ca o sa-l laud. Mie-mi place de Nelu Tataru. Si-mi place de ce: pare uman, pare ca un om, ceea ce extrem de rar, in toata aceasta mare de impostura, de prefacatorie si de imagine fake, pare adevarat si pare ca un om.

Inainte de orice, e curajos, se duce acolo.

Si-a pus combinezon, masca si s-a dus acolo, in focar. Apoi si-n alt focar, apoi si-n alt focar si maine o ia de la capat.

Publicitate

Ori asta nu mi se pare deloc putin lucru. Simt nevoie sa remarc calitati atunci cand le gasesc la un om. M-am saturat sa-l vad pe Werner cum ne spune el zilnic nimic”, a spus Mircea Badea la „In Gura Presei”

Citeste si articolul :   Mimi Branescu, despre protestele din Romania: ”Jos pandemia”, de parca pandemia este o firma de blugi si hai sa-i dam de pe blugi, de pe jeansi la o parte. ”

„Nelu Tataru e genul care se duce acolo, nu o arde prin birou si da indicatii”, a mai spus Badea.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.