Cristian Tudor Popescu: Mesajul presedintelui este corect. E plin de impostori in spitale

Cristian Tudor Popescu a comentat la DIGI24 declaratiile presedintelui Klaus Iohannis.

„Mesajul Presedintelui Klaus Iohannis a fost ferm si corect. Avand in vedere ca tensiunea sociala creste si diverse personaje incearca sa speculeze aceasta situatie.

Este necesar acest apel, deoarece Tariceanu si Ponta nu doresc prelungirea starii de urgenta, ceea ce este un act criminal. Guvernul face si greseli, dar ca raspuns la aceste greseli este sa nu votezi starea de urgenta, ce inseamna?

Ajungem dupa aceea sa se blocheze cimitirele la in America.

Publicitate

De asemenea este o presiunea din partea Fake news-ului, ca acel profesor Belgian, ca romanii au gena buna. Fireste oamenii avizati, ca doctorul Horatiu Moldvan a spus ca esteo aiureala.

Publicitate

Cristian Tudor Popescu despre site-urile Fake news
Cetatenii insa pot sa ia de bune aceste fake news-uri, de asemenea in ciuda atitudinii Bisericii, iata ca ici si colo un preot cate o fata bisericeasca sa smulga ceva capital, de la credinciosi. Mergand din casa in casa.

Citeste si articolul :   Emily Burghelea, amenintata dupa scandalul cu Vulpita: "Mi-a spus ca o sa fiu ingropata de vie"

Presiunea este din in ce in ce mai mare si va fi in aceste zile, oamenii a deja o luna de izolare. Umreaza o perioada crtiica, mesajul Presedintelui Iohannis este corect.

Referitor la medici si la mesajul presedintelui, ne spune ca de putreda este managementul din spitale. Unii au un comportament incalificabil, precum Suceava, Deva. Acestea sunt punctele slabe din pricina clientelei politice. Asa ca este firesc sa se adopte astfel de masuri in clipa de fata”, a declarat Cristian Tudor Popescu la DIGI24, potrivit huff.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.