ULTIMA ORA: Alocatii dublate si pensii marite! Anuntul oficial facut de MINISTERUL MUNCII! Cand se fac majorarile

Vesti bune pentru romani, in pandemie de coronavirus! Ministrul Muncii a anuntat ca pensiile si alocatiile vor fi marite.

In plina pandemie de coronavirus, Romania are parte si de o veste buna. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat astazi ca alocatiile si pensiile vor creste.

„Fondurile sunt cuprinse in buget. Din informatii pe care le am nu au fost modificari, deci nu am o alta comunicare fata de ce am spus saptamanile trecute. Vor fi cresteri de alocatii si pensii asa cum am anuntat”, a anuntat Ministrul Muncii.

Ministrul Muncii a fost testat pentru coronavirus

Publicitate

Tara noastra a avut parte de o alta veste buna. Anuntul a fost facut chiar de Ministrul Muncii. Din fericire, Violeta Alexandru i-a anuntat pe oameni ca nu este infectata cu COVID-19.

Vestea a fost facuta publica in mediul virtual, postand o fotografie cu Adrian Moraru.

„Rezultatul testului: negativ.

Ne intoarcem #lamunca – cu Adrian Moraru la Institutul National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”, a fost mesajul transmis de Ministrul Muncii, potrivit spyenews.ro

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.