HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU APRILIE 2020: Schimbari mari pentru multe zodii. Aspectele astrale care dau totul peste cap chiar in prag de Paste

Horoscop luna aprilie 2020 Cristina Demetrescu. Cunoscuta astroloaga Cristina Demetrescu a realizat pentru „Teo Show” horoscopul lunii aprilie 2020.

Horoscop Cristina Demetrescu. “Berbecul, pentru ca il are pe Lilith, are stari mai schimbatoare. Multi Berbeci ma intreaba ce e cu mine, ca au stari asa, ca trec dintr-o stare in alta. O sa mai treceti si luna asta si pana in octombrie. Gestionati-va putin starile, faceti mai multa miscare, mai mult sport. Dar Berbecul va avea si drumuri de facut, poate sa aiba si contracte, comunica bine. Poate sa faca anumite cursuri online, nu ar trebui sa piarda vreme. Iar multi Berbeci ar putea sa profite profesional, pentru ca erau schimbari care trebuiau sa apara si acum, odata cu aceasta situatie, ei profita.

Taurii au cateva insomnii, frici. Sigur, ca trebuie sa fie atenti si la problemele de sanatate, insa au o perioada chiar de vreo patru luni de zile care poate sa fie profitabila pentru ei. Venus este pe casa banilor si va ramane acolo. O sa fie bine pentru Tauri si le recomand sa isi comande niste carti si sa se ocupe mai mult de spiritualitate, ca ei sunt mai pragmatici. De data aceasta, ei cumva trebuie sa o coteasca.

Gemenii se simt poate putin singuri, fara contacte si putin lipsiti de ajutor. Poate ca ar avea nevoie de mai multa sustinere din partea prietenilor. Dar in urmatoarea perioada se redescopera, destinul va intra in zodia lor, Venus, micul noroc si chiar planeta frumusetii va intra in zodia Gemenilor. Fiecare zodie profita cum poate de pe urma acestei perioade. Nu in ultimul rand, Gemenii trebuie sa rezolve probleme mai vechi legate de aspectul financiar sau ar fi putu sa aiba niste procese pe rol. Au avantaje pana la sfarsitul anului.

Publicitate

Racii au cateva probleme cu autoritatile, sa aiba grija sa nu incalce legea in aceasta perioada, pentru ca legile s-au schimbat. Dar sunt cumva in intarziere, trebuie sa obtina anumite lucruri, dar de duminica se linistesc, pentru ca in viata lor au fost razboaie serioase. Dar in casnicia lor sau in anumite relatii parteneriale, dupa razboi vine si pace.

Leu are o singura restrictie, sa nu faca drumuri lungi. Oricum nu se poate. Sa nu ii para rau, s-ar putea sa planga dupa niste bani de vacanta, dar asta este situatia. Au totusi sustinere, ajutor, noroc providential, sunt oameni care ii pot ajuta si se pot simti norocosi in aceasta perioada, pentru ca Venus este acolo si o sa il aiba pentru mult timp. Si poate pentru Leii care in ultima perioada s-au consumat foarte mult sau au experimentat acel fenomen de burnout(epuizare fizica), pentru ei pica foarte bine aceasta perioada de relaxare, aceia care pot.

Citeste si articolul :   Anul 2022 va fi special pentru aceste 3 zodii: le asteapta schimbari mari

Pentru Fecioare, problema vine de la bani. S-ar putea sa aiba cateva probleme, cheltuieli neprevazute, poate chiar cu sanatatea si nu sunt foarte pregatiti pentru acest lucru, dar profita in urmatoarele luni din punct de vedere profesional. Sunt calitati pe care le scot la suprafata si va fi bine. Nu in ultimul rand, trebuie sa arda niste chestiuni din trecut, legate de iubire, pentru ca Jupiter este acolo si speram ca pana la sfarsitul anului sa vina si cu ceva bun. Fecioarele care urmeaza sa nasca sunt mai protejate spre deosebire de alte zodii.

Balanta, in afara de faptul ca se confrunta cu anumite nedreptati, dusmanii le-as spune, se simt ele putin asa nedreptatite in anumite situatii, termina o epoca mai grea si se apropie mai mult de ideologiile lor. Termina cu datoriile si se apropie mai mult de care sunt mai aproape de sufletul lor. Se vor ocupa de cateva schimbari de decor sau poate chiar de locuinta, s-ar fi putut sa aiba ceva de mai multa vreme de programat si asa cu chiu cu vai vor reusi sa le duca la bun sfarsit.

Publicitate

Scorpionul trebuie sa fie atent la sanatate, iar cei sanatosi cateva probleme la locul de munca, iar aceste probleme cumva ii obosesc, nu le mai convine o situatie, dar profita financiar de pe urma acestei perioade, s-ar putea sa ceara bani imprumut, sa li se mareasca salariul celor care sunt mai solicitati in aceasta perioada si le recomand sa studieze ceva in paralel pentru ca si ei cumva se apropie de o perioada de un an si jumatate in care lucrurile se vor schimba.

Sagetator. Tendinta generala a lunii aprilie 2020 este sa iei lucrurile mult prea usor, sa faci numai ce iti place si sa incalci regulile. Toate acestea ar putea fi tolerate mai usor daca ai avea rezultate profesionale de necontestat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 februarie 2021. Balanta poate forma o baza solida pentru realizarile viitoare

Mobilizarea este mai buna dupa 19 aprilie, cand Soarele si Mercur isi incep tranzitul prin casa muncii si a sanatatii, conferindu-ti mai mult chef de munca si mai multa rabdare.

In ultimele zile ale lunii ai putea gasi o metoda ingenioasa de a pune in practica anumite idei profesionale sau de a-ti face cunoscute ideile in mediul in care lucrezi.

Din punct de vedere financiar luna aprilie 2020 este promitatoare, iar conjunctia Jupiter-Pluton din casa banilor munciti te inspira sa actionezi intr-un mod diferit decat pana acum pentru a te pune in valoare si pentru a-ti spori veniturile.

Capricornii au ceva probleme in zona casei, a locuintei, s-ar putea sa nu se comporte prea bine cei care stau prea mult pe acasa sau sa experimenteze un anumit stres la un anumit nivel in zona asta domestica. Si aici Capricoarnele care urmeaza sa nasca sa fie mai atente, cat de atente pot fi. Cateva probleme in zona relatiilor de familie, insa sunt avantaje profesionale, au de munca, isi gasesc de munca, se apuca de anumite lucruri care tin de abilitatile lor si se redescopera. Cumva, Jupiter ii ajuta, pentru ca e zodia lor. Hai sa zicem ca anul acesta este mai complicat, Marele Benefic este pe zodia Capricornului si ei au de profitat.

Varsatorilor le recomand sa nu plece la drum, chiar si drumuri scurte, sa evite pe cat se poate drumurile, ca asa colac peste pupaza se poate sa aiba parte de amenzi sau de mici accidente, chiar daca strazile sunt libere. Dar Varsatorul sta mai bine in plan sentimental, de obicei nu sta degeaba si ar putea in perioada asta sa flirteze, chiar undeva in sfera online. In schimb, are cateva demersuri reusite in plan medical, reusesc sa duca la capat tot ce au d facut, din punct de vedere medical si sa aiba o sanatate buna.

Pestii sa nu cheltuie, sa isi dramuiasca banii bine, nu e momentul sa cheltuie nesabuit. Pot face cateva amenajari acasa sau sa se indeletniceasca, isi pot descoperi anumite abilitati legate de lucrurile proactive sau eu stiu, calitatile lor ascunse. Au protectie, au ajutor, pot cere ajutor oricand au nevoie, sa sune, sa caute un prieten. E una dintre zodiile care isi poate oferi ajutorul si se poate ocupa de o serie de activitati filantropice.
Eu ma astept sa iesim din aceasta situatie temporar, pe la jumatatea lunii mai. Temporar spun, pentru ca sunt cateva probleme, sunt cateva planete grele care in acest an stau una peste alta si atunci schimba lucrurile. Aceasta situatie trebuie sa aduca si niste schimbari si atunci termenul acestei situatii reprezinta cauza unor efecte viitoare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 septembrie 2021. Zi stresanta pentru toate zodiile

Eradicarea eradicarilor incepe in 2021 si se termina in 2022, in decembrie. Pana atunci se gasesc remedii, dar ca sa vindeci o planeta nu este usor. Probabil ca sa vindeci o planeta poti face multe de aici inainte.

Structuri astrale grele am mai vazut. Structura ca aceasta a fost in urma cu 40 de ani, cei care sunt nascuti in 1980, 1981, acum se reface pe harta lor aceasta structura. Evident ca ele nu se intampla mereu. Vorbesc fix de structura aceasta, Jupiter, Pluto, Saturn, dar si la Revolutie, cand foarte multe tari si-au redobandit libertatea. Cand se strang aceste planete, se intampla lucruri. Cand a fost si acel incident cu Turnurile Gemene, s-au mai intamplat. Pluto face un arc de cerc de 250 de ani, Saturn un arc de 30 de ani, iar Jupiter de 12 ani, acolo era si karma, care vine odata al 18 ani. Cand aceste cicluri se intalnesc, se intampla schimbari mari.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.