Medici militari, pusi la conducerea Spitalului Deva

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, miercuri, ca la conducerea spitalului din Deva a fost pusa conducere militara, la fel ca si la conducerea Spitalului din Suceava.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, dupa discutiile de la prefectura Deva, ca la conducerea Spitalului Deva au fost pusi medici militari, adaugand ca fiecare cadru medical va fi testat de COVID-19, urmand sa fie facuta si o ancheta epidemiologica.

„In acest moment am instalat medici militari. Mergem la Deva. La spitalul din Deva nu exista circuite. Avem de munca si incepem cu personalul medical. Cine nu a fost testat, va fi testat. Sa vedem ce se intampla cu personalul din izolare, fiecare a intrat la izolare cum a vrut. Nu a fost facuta o ancheta epidemiologica . Vom testa tot de inseamna cadre medical”, a spus Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, miercuri, ca toate cadrele medicale de la Spitalul Judetean Deva vor fi testate pentru coronavirus, urmand ca apoi sa stea in hoteluri si sa nu se mai intoarca acasa pana la aflarea rezultatului.

Autor