In plina pandemie, retailerul online eMAG planuieste sa angajeze 1.000 de persoane. Ce posturi sunt oferite

Retailerul online eMAG planuieste sa angajeze 1.000 de persoane, in conditiile in care cererea pentru retailerii e-commerce a crescut puternic in criza, a declarat Iulian Stanciu, seful companiei, in cadrul emisiunii de business ZF Live.

”Avem in plan sa angajam 1.000 de oameni in perioada urmatoare in depozite, curierat traditional, curierat rapid. Este o angajare permanenta. Noi vrem sa investim”, a spus Stanciu, potrivit antena3.ro.

„Cred ca pentru iesirea din criza si relansarea economiei ar trebui sa vedem care sunt domeniile strategice care au fost afectate si care ar trebui ajutate. De asemenea, ar trebui sa ne uitam putin si la viitor – care sunt business-urile care pot angaja, pot da de lucru oamenilor si care au perspective sa creasca si national, si international. Tot ce are legatura cu economia digitala, software, tool-uri de productivitate, comert online – toate acestea vor creste foarte mult”.

Turismul este ceva strategic, agricultura va trebui sa creasca, a adaugat el.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.