ULTIMA ORA: Nelu Tataru anunta conduceri militare la spitalele unde managementul civil nu face fata

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat la Cluj ca Nelu Tataru vor fi numite conduceri militare la spitalele unde managementul civil nu face fata.

Intrebat la Cluj unde ar putea fi numite conduceri militare la spitale, Tataru a raspuns: „Acolo unde nu face fata un management civil, cum a fost si la Suceava si la Deva, avem manageri civili care si-au dat demisia dupa o saptamana. Ori este o lipsa de autoritate, ori imposibilitatea de a-si aplica planul de management si ne-a facut sa mergem pe un management al unor medici militari, in conditiile in care rigurozitatea, pastrand circuite civile, este cea care va da si un management corect”.

Publicitate

Tataru a afirmat ca tara traverseaza un moment greu, care poate fi depasit numai prin respectarea cu strictete a unor circuite epidemiologice si a unor reguli de baza.

„Ramane ca dupa tot acest management militar sa putem acorda asistenta medicala de specialitate si de specialitate tuturor pacientilor”, a afirmat ministrul.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, miercuri, ca la conducerea spitalului din Deva a fost pusa conducere militara, la fel ca si la conducerea Spitalului din Suceava.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.