Violeta Alexandru, prima declaratie dupa ce un pensionar a vrut sa-si dea foc in fata Ministerului Muncii.

Un barbat de 68 de ani a incercat sa-si dea foc in fata sediului Ministerului Muncii si Protectiei Sociale. Barbatul este revolvat de modul in care i-ar fi fost recalculata pensia.

Jandarmii si politistii au intervenit

„In jurul orei 12,00, jandarmii si politistii au imobilizat, in fata sediului Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, un barbat ce intentiona sa isi provoace leziuni. Hainele pe care le purta emanau un puternic miros de benzina si asupra sa au fost gasite o bricheta si un recipient cu lichid inflamabil”, a  transmis Jandarmeria Capitalei, potrivit Agerpres.

Pensionarul a fost dus la sediul unei subunitati de Politie. Autoritatile au solicitat sprijin medical de specialitate pentru evaluarea barbatului.

Violeta Alexandru a mers la sectia de Politie unde a fost dus barbatul care a vrut sa-si dea foc in fata Ministerului Muncii.

„O sa fiu foarte scurta. Pe mine m-a interesat ca domnul sa fie in regula. A fost invitat sa discutam la Minister, dar a refuzat. Este o persoana cu care am avut o convorbire telefonica in urma cu ceva vreme si a vazut la mine disponibilitatea de dialog.

Citeste si articolul :   Medicul Adrian Streinu Cercel: „In mai putin de o luna ajungem ca Italia”

Ma duc sa ma documentez, sa vad care este situatia in detaliu. Reclama faptul ca una dintre hotararile judecatoresti din mai multele pe care le-a depus si le-a castigat nu a fost pusa in aplicare. Si ma duc sa ma documentez. Insa ceea ce m-a interesat e ca sanatatea dansului sa fie in regula. Am venit sa ma asigur ca asa stau lucrurile.

Sincer, nu doresc sa ies in evidenta sau sa considerati ca am venit aici pentru a face un subiect de presa. Dorinta mea a fost sa vad ca e in regula.

Nu, ca nu s-a intamplat nimic. Jandarmeria a fost acolo, l-au rugat sa nu-si dea foc hainelor pe care le avea. Nu s-a intamplat absolut nimic! Eu am vrut sa ma asigur ca asa stau lucrurile”, a declarat ministrul Muncii, potrivit Dcnews.

Autor