Boris Johnson a fost internat în spital din cauza COVID-19

Primul ministru britanic Boris Johnson a fost internat, duminica, pentru a i se face mai multe teste privind infectia cu noul coronavirus. Starea lui de sanatate nu s-a ameliorat in ultimele zece zile.

Boris Johnson are in continuare simptome specifice COVID-19 si febra ridicata, motiv pentru care medicul sau a recomandat internarea sa in spital, scrie Sky News, citat de Mediafax

Presa britanica transmite ca internarea premierului este o masura de precautie si nu de urgenta.

Publicitate

In urma cu zece zile, Boris Johnson a anuntat, intr-o postare pe contul sau de Twitter, ca a dezvoltat simptome usoare si a ales sa se autoizoleze, insa va continua sa conduca guvernul de la distanta.

Publicitate

„M-am autoizolat, dar voi continua sa conduc guvernul si sa-mi exercit atributiile si responsabilitatile prin video conferinta”, a fost mesajul postat chiar de premierul britanic pe contul sau de Twitter.

Si logodnica insarcinata a premierului, Carrie Symonds, a anuntat ca a prezentat simptome specifice infectiei cu noul coronavirus, dar spune ca nu s-a testat si ca in prezent se simte bine.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.