Cum arata vila in care stau izolati proaspat inpacatii Bianca Dragusanu si Alex Bodi.

Bianca si Alex sunt constienti de situatia in care se afla intreaga tara, asa ca stau izolati in casa de aproximativ 2 saptamani.

Cei doi au divortat cu scandal. Intre timp, dupa divort, au facut declaratii socante unul despre altul. De la declaratii despre sinucidere, pana la acuzatii grave, chiar si de dosare penale si de violenta domestica. Cei doi au umplut presa de scandal cat timp au fost despartiti.

Bodi si Bianca

Alex Bodi a acuzat-o de mai multe ori pe Bianca ca ar fi vrut sa se sinucida, ca nu este ceea ce vrea sa para si ca, de fapt, nu este acea mama buna care lasa ea sa se vada pe site-urile de socializare. Bianca, pe cealalta parte, a povestit despre dosarul penal din strainatate al afaceristului, despre violenta cu care a batut-o de mai multe ori, din cauza gesturilor de furie si despre faptul ca l-a prins inseland-o.

Publicitate

Ei au reusit sa isi spele rufele in public si nimeni nu se mai astepta vreodata ca ei sa se impace. Dar se pare ca cei doi au decis sa mai ofere inca o sansa relatiei lor, la insistentele afaceristului. Acum, lucrurile intre ei par sa se fi linistit si sa fi intrat pe fagasul normal.

Citeste si articolul :   Alex Bodi, despre amenintarile care i-au fost adresate fostei sotii, Bianca Dragusanu: „Ce cauti, aia gasesti!”

locuinta lui Alex Bodi

Cei doi au decis sa se retraga in vila luxoasa a lui Alex Bodi, situata in Medias. Proprietatea este una demna de filme. O vila mare, impunatoare, renovata modern, construita acum doi ani, cu sala proprie, mansarda, piscina si chiar si un garaj destul de incapator pentru toate cele 6 masini de lux.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.