Declaratiile lui Dan Ristei, dupa parasirea show-ului Asia Express. Cum l-a ajutat aparitia la TV

In emisia de pe data de 1 Aprilie, Florin si Dan Ristei, o echipa foarte puternica si competitiva, a parasit emisiunea Asia Express, chiar inainte de plecarea in Taiwan. Ei au ajuns pe ultimul loc in cursa pentru ultima sansa. Ei au facut primele declaratii despre tot ce s-a intamplat si ce au trait acolo si despre cum li s-au schimbat vietile.

Pe Florin Ristei il cunostea aproape toata lumea. A fost concurent la X Factor, s-a lansat in industria muzicala si a avut piese cunoscute. El era totusi cunoscut inca de cand era mic copil, cand facea parte din trupa AMICI, cunoscuti pentru piesa “Dana”. Dar, pentru fratele sau mai mare, Dan Ristei, acest show a fost prima sa aparitie pe micile ecrane, aparitie ce l-a facut si pe el o persoana cunoscuta.

Asia Expres

Publicitate

„Nu imi venea sa plang, eram suparat ca nu a depins de noi ce am facut acolo in ultima zi. Toata alergatura, oricat de perspicare ai fi, oricat de bine te-ai descurca, pana la urma urmei depinzi de noroc. Cred ca jumatate din ce se intampla acolo depinde de noroc.”, a povestit Dan in cadrul emisiunii.

Intrebat cum i s-a schimbat viata dupa ce a revenit acasa, acesta a dat raspunsuri amuzante.

„Ma cunosc mai multe vanzatoare acum. Am facut o gramada de poze si pin autobuz. Ma recunosc vecinii mai mult ca de obicei. Si sotia imi zic: Ia uite, eu umblu cu o celebritate”, a mai adaugat “RISTEI MARE”, asa cum aparea pe ghiozdanul sau din competitie.

poza din competitie

„Eu nu cred in coincidente sau in zile proaste, in noaptea aia chiar am dormit foarte prost si dimineata i-am zis lui frate-miu, zero stare, eram. Premonitii, superstitii, dar in noaptea aia am visat rau de tot si cum am avut o zi proasta am plecat acasa”, a declarat Florin Ristei, potrivit magnews.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.