Doinita Oancea s-a despartit. Prima declaratie a actritei

Actrita Doinita Oancea s-a despartit de iubitul ei, Adrian Calin, dupa mai bine de cinci ani de relatie. Cei doi urmau sa se casatoreasca dupa ce s-au logodit acum cateva luni.

Anuntul despartirii a fost facut chiar de catre Doinita Oancea in cadrul unei emisiuni TV. Actrita a anuntat ca ea si Adrian Calin au decis ca este mai bine sa mearga pe drumuri separate deoarece evoluau diferit.

„Drumurile noastre s-au separat dupa cinci ani jumatate. Este nevoie de curaj sa iesi dintr-o relatie functionala. Atunci cand simti ca mai vrei ceva, iar acel ceva nu se intampla trebuie sa ai niste discutii serioase cu omul de langa tine. Stiu foarte putine persoane despre despartire. Am lasat lucrurile sa se aseze in capul nostru, sa fim siguri ca asa este bine. El este un om extraordinar, la care tin foarte mult.

In cini ani jumatate nu ne-am certat, nu ne-am paruit, nu ne-am inselat. Este exclusa infidelitatea. Cred ca la un moment dat, evoluam diferit si eu sunt o fire mai deschisa si el putin mai inchis, este introvertit. Il vedeam si nu-l mai vedeam si atunci am zis: «Ce ma asteapta?».

Nu stiu, mi-a fost frica, recunosc. Tin la el foarte mult. Cred intr-o prietenie dupa o relatie, dar, nu in momentul imediat urmator, pentru ca lucrurile sunt destul de proaspete pentru amandoi”, a declarat Doinita Oancea in cadrul matinalului de la Antena Stars.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.