Boala secreta si fara leac de care sufera Razvan Fodor. Sotia concurentului de la „Asia Express” a facut anuntul: „Oricand poate face o criza si…”

Razvan Fodor participa impreuna cu amicul sau Sorin Bontea la Asia Express, propunere pe care a primit-o cu reticenta la inceput din cauza gradului de dificultate. Insa, incurajat de familie, a acceptat provocarea, iar acum se afla in Filipine, la filmari.

La 44 de ani, actorul se confrunta cu crize de astm, iar sotia lui, Irina, se teme pentru viata lui. Motiv pentru care il asteapta cat mai repede acasa. „Nu imi doresc nimic, decat sa revina cat mai repede si mai ales intreg. Are momente cand, din spirit competitiv, sa faca mai mult decat ar trebui si n-as vrea sa ma gandesc ca se va expune unor situatii periculoase.

Publicitate

Daca se intoarce sanatos, mi-e suficient. Da, aceasta este panica mea cea mai mare. Pentru ca acolo (in Filipine si Taiwan – n.r.) sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poti calcula si oricand poate face o criza mai serioasa„, a declarat sotia lui Razvan Fodor pentru Click.ro.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida a facut anuntul. Ce se intampla cu emisiunea Acces Direct

SI-A DAT DEMISIA DE LA PRO TV SI A SEMNAT CU ANTENA 1

Publicitate

„Am urmarit show-ul anul trecut si m-a prins foarte tare competitia. Cand am primit propunerea de a fi concurent, in prima faza am fost destul de reticent, e in mod clar o experienta solicitanta si deloc usoara. Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinatie foarte draga mie, am fost acolo ca turist si sunt curios sa o descopar si din perspectiva concurentului Asia Express”. a marturisit Razvan Fodor.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.