Vesti bune din Italia! Anuntul facut de autoritati

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile.

In total, in Italia au fost raportate 124.632 de cazuri si 15.362 de decese.

In ultimele 24 de ore au fost inregistrate 4.805 de noi cazuri. Optzeci de medici italieni si-au pierdut viata din cauza bolii provocate de coronavirusul depistat la finalul anului trecut in China, potrivit Adevarul.

Douazeci de chirurgi, anestezisti si asistenti, din Ucraina au ajuns sambata in regiunea Marche din centrul Italiei, pentru a sprijini echipele medicale de aici.

Publicitate

Numarul cazurilor active in Italia este de 88.274. Numarul total al celor vindecati a ajuns la 20.996. In prezent, Spania este tara europeana cea mai afectata de Covid-19, cu 124.736 de cazuri raportate de la inceputul epidemiei, scrie antena3.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.