Un tanar intors din Olanda, prins de jandarmi pe strazi dupa doar o zi de izolare: “M-am plictisit in casa”

Un tanar intors din Olanda, care trebuia sa stea in autoizolare la domiciliu, a fost prins de jandarmi plimandu-se pe strazi, in Galati.

Desi a revenit dintr-o zona rosie de risc si nu avea voie sa iasa din casa timp de doua saptamani, tanarul de 20 de ani a incalcat regula pentru ca…se plictisea.

“Tanarul in varsta de 20 ani s-a angajat ca va respecta masura autoizolarii la domiciliu, pentru o perioada de 14 zile. A doua zi insa, in jurul orei 23:00, s-a intalnit cu doi prieteni din comuna si s-au deplasat in municipiul Tecuci. Cei trei tineri au fost observati de catre jandarmi la un magazin din oras, iar in momentul in care li s-au cerut documentele, acestia au prezentat declaratia pe proprie raspundere si cartea de identitate, scrie observator.tv.

Dupa verificarea bazei de date cu persoane aflate in izolare, jandarmii au observat ca asupra unuia dintre ei este dispusa masura izolarii la domiciliu. Intrebat de ce nu a respectat masura impusa de autoritati si pe care s-a angajat ca o va respecta, tanarul a spus ca el este obisnuit sa umble mult si s-a plictisit in casa”, a declarat pentru viata-libera.ro Catalin Badin, purtatorul de cuvant al IJJ Galati.

Tanarul plimbaret a fost amendat cu 2.000 de lei si a fost internat intr-un centru de carantina, unde va sta 14 zile si unde va fi obligat sa plateasca atat cazarea, cat si mancarea.

Prietenii lui au primit amenzi in valoare totala de 800 de lei, pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie si au fost trimisi si ei la domiciliu, unde vor trebui sa stea izolati pentru 14 zile.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.