Coronavirus Romania, sambata, 4 aprilie 2020. Bilantul oficial

Pana astazi, ora 12.00, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 3.613 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

Inca 8 persoane infectate cu coronavirus au murit in Romania

Pana astazi, 4 aprilie, ora 12:00, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 3.613 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 329 au fost declarate vindecate si externate.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 430 de noi cazuri de imbolnavire.

Publicitate

Totodata, pana acum, 141 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures si Mehedinti, au decedat.

Publicitate

O echipa medicala de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca a fost detasata la Spitalul Judetean Suceava, pentru doua saptamani

O echipa formata din zece medici militari si zece subofiteri sanitari de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca merge, sambata, la Suceava, unde va ramane doua saptamani pentru a asigura continuitatea asistentei medicale la Spitalul Judetean, unde majoritatea medicilor sunt contaminati cu coronavirus.

Citeste si articolul :   49 de noi cazuri de Covid si doua decese, inregistrate in ultimele 24 de ore in Romania

La SJU Suceava, militarii au dezinfectat spatiile de circulatie, au instituit noi circuite epidemiologice, au instruit personalul privind purtarea echipamentelor de protectie si s-au luat masuri pentru asigurarea materialelor sanitare si a medicamentelor necesare, precizeaza stirileprotv.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.