Carantina tratata in bataie de joc in Italia. Imagini uluitoare in Napoli, unde mii de oameni au iesit la plimbare

Pentru mii de italieni, carantina nu exista. 15.000 de amenzi au fost la Napoli, Genova si Roma, dupa ce mii de italieni au iesit pe strazile din Napoli, desi e interzis.

Oameni la plimbare

Cu aproape 15.000 de morti si 120.000 de infectari, multi italieni nu inteleg sa respecte carantina impusa de guvern.

Vineri, la Napoli, strazile erau pline de oameni. Desi sudul Italiei nu a fost lovit la fel de grav de pandemia de coronavirus ca nordul peninsulei, zona se afla legal in carantina.

Publicitate

Publicitate

Localnicii ar trebui sa iasa din case doar pentru aprovizionarea cu alimente si medicamente, sau pentru alte motive intemeiate prevazute in decretele guvernamentale. In niciun caz pentru plimbari pe strazi sau in magazine.

Politia a dat 15.000 de amenzi la Napoli, Genova si Roma, celor care trateaza carantina in bataie de joc, scrie digi24.ro.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.