Cine este romanca de 10 ani celebra in China. Siena Vuscan a obtinut al 10-lea Golden Buzz la „Romanii au talent” . Mihai Petre: ”O minune, un copil perfect”

Vineri seara, Andra a oferit Sienei Vuscan (10 ani) cel de-al zecelea si ultimul Golden Buzz al sezonului 10 ”Romanii au talent”.

”Imi place sa urc pe scena, imi plac luminile, oamenii care ma asculta”, a declarat Siena. Si acest lucru s-a vazut din prima secunda in care a inceput sa cante, iar Andra nu a stat pe ganduri – a apasat ultimul golden buzz din acest sezon.

Laudele nu au contenit pentru mica artista: ”Atata lumina, atata talent in ceea ce face”, a spus Florin Calinescu, completat de Mihai Petre: ”O minune, un copil perfect”.

Parintii Sienei sunt din Cluj, dar locuiesc in Huangdao, China, de sase ani. Acestia marturisesc ca vor sa calatoreasca in mai multe tari, dar deocamdata stau in China pentru ca Siena are o cariera muzicala acolo. Parintii sunt profesori universitari. Mama este profesoara de arta, tatal – profesor de economie. Siena are o sora de sase ani si un frate de un an, precizeaza stirileprotv.ro.

Siena s-a nascut in Statele Unite. La varsta de cinci ani, Siena a ajuns in China cu parintii. Intr-un an si jumatate, a invatat limba chineza. Vorbeste foarte bine si engleza, iar acasa, in familie, vorbeste doar in limba romana.

Cand avea sapte ani, Siena si tatal ei au fost chemati de producatorii unei emisiuni de talente sa cante amandoi. Ulterior, a fost invitata la o alta emisiune din Shanghai, pe o scena mare, unde a uimit pe toata lumea cu o melodie in chineza. Atunci si-a dat seama ca ii place sa faca asta si a inceput sa se pregateasca. Canta opera in limba chineza. Face lectii de canto de patru ori pe saptamana de un an. Merge la emisiuni in China si canta, filmeaza si pentru reclame, joaca in seriale. Anul acesta a jucat in doua filme artistice si un serial. Mama ei o incurajeaza tot timpul, repeta cu ea cantece si deseneaza amandoua.

Siena mai are o pasiune. Deseneaza de cand se stie. Face expozitii la scoala sau pentru prieteni. Face portrete si natura statica. Ii place sa scrie si povesti.

Citeste si articolul :   Medicul Virgil Musta: Trei saptamani, daca s-ar bloca, ar fi o masura buna, dar ne putem permite

In viitor vrea sa fie cantareata de opera, pictorita sau regizoare. Ii este dor de Romania, dar cand este aici, i se face dor de China.

Romanii au talent a condus detasat topul audientelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 15.8 puncte de rating si 43.3% share, cifre de peste 4 ori mai mari decat televiziunea de pe locul secund care a obtinut doar 3.3 puncte de rating si 9% share.

Peste 3.3 milioane de telespectatori din intreaga tara au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:50, peste 4 milioane de romani au fost cu ochii pe noua editie a show-ului.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.