Gestul de nota 10 al unui politist din Drobeta Turnu-Severin. A vazut o batranica care circula neregulamentar, dar nu i-a dat amenda. In schimb, a facut ceva uimitor!

Gestul unui politist din Turnu Severin!! Un om al legii din Drobeta Turnu Severin a facut un gest frumos, in plina pandemie de coronavirus. Evident, momentul a fost imortalizat.

Politistul, echipat corespunzator, cu manusi si masca, a ajutat o batranica, o pensionara din Mehedinti, sa isi puna corect masca pentru a se proteja de virusul venit din China, Wuhan. Imaginea a fost distibuita pe retelele de socializare, intr-un grup al locuitorilor judetului Mehedinti. A strans numeroase aprecieri si comentarii!

Gestul unui politist din Turnu Severin!

Articolul continuă după reclame

”Jos palaria pentru acest om. Asta ar trebui sa faca toti politistii, nu sa amendeze un popor batut de soarta, cu cele mai mici salarii si pensii din Europa. Au da deja peste 100.000 de amenzi. Nu amenzile sunt solutia. Respect!

Publicitate

Gest impresionat facut de un agent de politie. Acesta a fost surprins in timp ce ajuta o pensionara sa isi puna masca de protectie pe fata, lansand astfel un apel emotionant catre populatie sa ii ajute pe varstinici”, este mesajul care apare in dreptul imaginii postate pe retelele de socializare.

Citeste si articolul :   Caz incredibil! Mireasa s-a stins chiar in fata altarului, iar mirele s-a casatorit cu sora ei mai mica

Tanarul ajuta o batranica

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.