Gestul de nota 10 al unui politist din Drobeta Turnu-Severin. A vazut o batranica care circula neregulamentar, dar nu i-a dat amenda. In schimb, a facut ceva uimitor!

Gestul unui politist din Turnu Severin!! Un om al legii din Drobeta Turnu Severin a facut un gest frumos, in plina pandemie de coronavirus. Evident, momentul a fost imortalizat.

Politistul, echipat corespunzator, cu manusi si masca, a ajutat o batranica, o pensionara din Mehedinti, sa isi puna corect masca pentru a se proteja de virusul venit din China, Wuhan. Imaginea a fost distibuita pe retelele de socializare, intr-un grup al locuitorilor judetului Mehedinti. A strans numeroase aprecieri si comentarii!

Gestul unui politist din Turnu Severin!

”Jos palaria pentru acest om. Asta ar trebui sa faca toti politistii, nu sa amendeze un popor batut de soarta, cu cele mai mici salarii si pensii din Europa. Au da deja peste 100.000 de amenzi. Nu amenzile sunt solutia. Respect!

Gest impresionat facut de un agent de politie. Acesta a fost surprins in timp ce ajuta o pensionara sa isi puna masca de protectie pe fata, lansand astfel un apel emotionant catre populatie sa ii ajute pe varstinici”, este mesajul care apare in dreptul imaginii postate pe retelele de socializare.

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf junior, reactie dura dupa ce tatal sau a anuntat oficial divortul de Anamaria Prodan

Tanarul ajuta o batranica

Autor