Asistenta medicala, hartuita si umilita de vecini pentru ca lucreaza intr-un spital COVID-19: Mi-au aruncat cu clor…

O asistenta medicala din orasul Galati a fost hartuita si umilita de vecini pentru ca lucreaza intr-un spital care primeste bolnavi de COVID-19. Femeia a povestit pe Facebook ca a fost data afara din magazinul blocului si ca usa de la intrarea in apartament i-a fost stropita cu clor.

Mihaela Moga Pal are 44 de ani si lucreaza la Spitalul de Boli Infectioase din Galati. Ea spune ca de la izbucnirea epidemiei de COVID-19 viata i s-a schimbat, nu din cauza virusului, ci a vecinilor din blocul in care locuieste de 20 de ani. Ea a povestit pe Facebook ce a patit in ultimele zile, iar postarea de pe reteaua de socializare este insotita de mesajul „Eu nu pot sta acasa”.

„Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut intampla doar pentru simplul fapt ca lucrez la Spitalul Boli Infectioase Galati. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe usa apartamentului… Mi-au trimis politia acasa… M-au dat afara din magazinul blocului doar pentru ca lucrez la Spitalul Boli Infectioase.!!!! Ce sa inteleg…. E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe Facebook.

Articolul continuă după reclame

Postarea asistentei este insotita de sute de comentarii. Cei mai multi oameni o incurajeaza si ii recomanda sa faca plangere la Politie.

„Ar fi frumos ca atunci cand ajungi acasa sa te astepte cu flori. Ca nu esti una din acele persoane care si-a dat demisia. Meriti tot respectul”, a scris un galatean pe Facebook, in timp ce altul o sfatuieste sa se adreseze Politiei.

„Nu va cunosc dar imi pare atat de rau ca sunteti pusa in situatia asta.. imi este rusine pentru rusinea vecinilor dumneavoastra.. sper sa aveti taria sa ii ignorati, sa depuneti plangere si sa ramaneti sanatoasa!”

Cei care comenteaaza se declara revoltati mai ales ca vecinii ar putea avea nevoie de servicii medicale la Spitalul de Boli Infectioase.

„Sa le fie rusine! Ar trebui sa va faca statuie, sa va lase flori la usa! Cand vor ajunge la spitalul unde lucrati sa ii tratati cu clor!”

https://www.facebook.com/mihaela.m.pal/posts/3839224036118416

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.