Ministerul Educatiei, anunt de ultima ora pentru parinti si elevi

Un document fals, prin care este anuntata de reinceperea cursurilor in toate unitatile scolare din Romania de la 6 aprilie si modificarea structurii anului scolar, a fost distribuit online, in contextul amanarii unui anunt oficial din partea Ministerului Educatiei cu privire la structura anului in curs. Ministerul Educatiei a reactionat si a publicat pe site-ul propriu un anunt prin care spune ca informatiile distribuite sunt false, iar structura anului scolar 2019-2020 NU a fost modificata.

„Va informam ca informatiile si documentul puse in circulatie astazi, 1 aprilie, in mediul online, potrivit carora structura anului scolar 2019-2020 a fost modificata, sunt false!

Va rugam sa va informati doar din surse oficiale si va asiguram ca Ministerul Educatiei si Cercetarii va informa in mod oficial in legatura cu deciziile ce urmeaza a fi luate.

Asa cum se cunoaste, aceste decizii depind de evolutia pandemiei generate de coronavirus/COVID-19.

Publicitate

Va multumim!”, este comunicatul Ministerului Educatiei.

Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat ca va formula denunt penal pentru ca organele abilitate sa identifice persoanele care se fac vinovate pentru distribuirea in spatiul public a unor inscrisuri false care au rolul de a genera confuzii.

Citeste si articolul :   Cine este medicul din Neamt care a sarit in flacari sa isi salveze pacientii. Ce se intampla cu supravietuitorii

„Ministerul Educatiei si Cercetarii se delimiteaza categoric de actiunile acestor persoane si de continutul fals al documentului. Documentul vehiculat in spatiul public nu este emis de Ministerul Educatiei si Cercetarii”, potrivit comunicatului Ministerului Educatiei si Cercetarii, scrie digi24.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.