Romania intra bucata cu bucata sub restrictii. Vesti de ultim moment despre nuntile din aceasta toamna.

Romania intra bucata cu bucata sub restrictii dupa ce numarul cazurilor de Covid a crescut ingrijorator in ultimele zile. In aceste conditii, nuntile au de suferit.

SCENARIU ROSU la Iasi.

Se inchid restaurantele si cafenelele, iar nuntile si botezurile sunt interzise, din nou, la Iasi, dar si in alte zone din tara.

Autoritatile anunta noi restrictii in comuna Feleacu din Judetul Cluj din cauza cresterii numarului de cazuri noi de COVID-19. Localitatea se situeaza la doar 7 km de resedinta de judet, Cluj-Napoca, pe culmea dealului Feleacului.

Autoritatile clujene au anuntat ca incidenta cumulata a cazurilor in ultimele 14 zile a depasit pragul de 3/1000 de locuitori. Rata este de 3.37, iar acum toti cei ai locului au noi masuri de respectat incepand de joi, 9 septembrie.

Publicitate

Organizarea activitatilor in cadrul cinematografelor, institutiilor de spectacole, desfasurarea de festivaluri, activitati recreative si sportive sunt interzise din data precizata. Mai mult decat atat, barurile, restaurantele, discotecile si cazinourile sunt inchise si nu pot fi organizate evenimente private.

SCENARIU ROSU si la Cluj.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Cluj a decis in cursul saptamanii trecute o noua serie de restrictii pentru comuna Margau, dupa ce rata incidentei a depasit 12 la mia de locuitori.

SCENARIU ROSU si in Arad.

Restrictii de circulatie extinsesi intr-o localitate din Arad. Incidenta a depasit 10 la mia de locuitori! Incepand de miercuri, in Ignesti, restrictiile de circulatie pe timp de noapte se aplica toata saptamana, nu doar in weekend.

Magazinele vor avea program pana la ora 18.00 toata saptamana. Incidenta a crescut la 10,14 la mie.

Prima localitate din Arad cu restrictii a fost Dezna, unde luni incidenta era de 5,31 la mie. Marti este de 5,33. Aici, restrictiile de circulatie pe timp de noapte sunt in vigoare doar in weekend.

In Ignesti, incidenta era de 4,35 la mie, iar marti a ajuns la 10,14, motiv pentru care Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad a decis extinderea restrictiilor tot timpul.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.