Si-au umplut frigiderele cu alimente, dar au expirat pana sa le manance. „Porci risipitori”

Britanicii care s-au grabit sa isi umple frigidere si camarile cu alimente au inceput acum sa le arunce la gunoi, dupa ce au expirat pana sa apuce sa le manance, relateaza Daily Mail.

Imaginile cu mormane fructe, legume sau conserve asezate langa tomberoane au devenit virale.

Oamenii s-au revoltat pe retelele de socializare, dupa ce au vazut imagini cu paine ambalata si caserole cu mancare gatita aruncate la gunoi. Aceltia spun ca cei care s-au grabit sa isi faca provizii ar fi trebuit sa doneze produsele nevoiasilor, in loc sa le arunce la gunoi.

Citeste si articolul :   Blestem sau destin greu? Dupa ce mama a decedat acum o saptamana, la 49 de ani, in urma unui diagnostic gresit, acum si fiul ei s-a stins la doar 27 de ani

„Absolut dezgustator! Porci risipitori! Tot ce este in aceste pubele i-ar fi ajutat enorm pe cei nevoiasi. Eu as fi mancat acele banane”, a scris un britanic pe Twitter.

Publicitate

Intre timp, insa, autoritatile au luat masuri de prevenire a raspandirii virusului, recomandand britanicilor sa iasa din casa o singura data pe zi pentru a-si face cumparaturi.

De asemenea, supermarketurile au limitat numarul de produse pe care il poate cumpara o persoana si au facut un program special in care persoanele in varsta sa poata sa isi faca cumparaturile in siguranta.

Noul coronavirus a provocat moartea a 381 de persoane in ultimele 24 de ore in Regatul Unit, un record care marcheaza o accelerare a propagarii pandemiei si ridica bilantul acesteia la 1.789 de morti in tara, au indicat marti autoritatile britanice, potrivit Agerpres.

Citeste si articolul :   Romanii nu se mai tem de coronavirus

El nu tine seama totusi decat de decesul in spitale al pacientilor testati pozitiv si ar putea deci subestima bilantul real.

Numarul cazurilor de bolnavi inregistrate oficial ajunge astfel la 25.150, adica o crestere cu peste 3.000 de la ultima raportare, precizeaza stirileprotv.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.