Kaufland introduce o linie telefonica pentru persoanele varstnice care vor sa comande la domiciliu

Kaufland Romania introduce o linie telefonica speciala prin care persoanele cu varsta de peste 65 de ani si cele cu dizabilitati pot plasa comenzi telefonice, informeaza marti compania.

Livrarea la domiciliu este gratuita pentru aceste persoane, prin parteneriatul pe care Kaufland il are cu platforma de livrari Glovo, precizeaza sursa.

Persoanele in varsta de peste 65 de ani si cele cu dizabilitati pot apela la numarul de telefon cu tarif normal 0720.00.95.95, in intervalele luni-sambata: 08:30-21:30 si duminica: 08:30-20:00 si pot plasa comenzi, la o distanta de maximum 6 kilometri fata de magazinele Kaufland implicate in acest program.

Publicitate

Achitarea produselor se va face in numerar, la livrare, pentru a veni in sprijinul varstnicilor care nu folosesc instrumente digitale de plata, mentioneaza Kaufland.

Publicitate

Linia telefonica creata este momentan disponibila in toate cele 14 orase din reteaua Glovo – Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Craiova, Constanta, Sibiu, Arad, Ploiesti, Oradea, Braila, Galati si Pitesti.

Citeste si articolul :   Stefan Mandachi, milionar in fapte bune! Afaceristul sucevean a strans UN MILION de EURO pentru linia intai in lupta contra coronavirusului

Linia telefonica va fi deservita de echipe de voluntari ale Fundatiei Regale Margareta a Romaniei.

In cadrul programului sunt disponibile pentru comenzi 250 de produse alimentare de baza, hrana pentru animale, articole de igiena si de curatenie.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.