Inca sase decese la Spitalul din Suceava, din cauza coronavirus. Numarul total in Romania ajunge la 78

Inca sase decese s-au produs din cauza coronavirusului la Spitalul din Suceava, potrivit anuntului de marti al Grupului de Comunicare Strategica (GCS). In total sunt 78 de morti de COVID-19 in Romania.

GCS anunta ca patru dintre decese au fost la pacienti internati in Sectia medicala, iar doua in Gastroenterologie, din Spitalul Judetean Suceava.

Unui barbat de 62 ani, din judetul Suceava, i s-au recoltat probe in 25 martie si a fost confirmat in 31 martie, insa barbatul a murit in 25 martie.

Unei femei de 69 ani, din judetul Suceava, i s-au recoltat probe in 25 martie si a fost confirmata in 31 martie. Femeia a murit in 27 martie.

Publicitate

Publicitate

Un alt barbat de 68 de ani a murit in 28 martie. Lui i s-au recoltat probe in 25 martie si a fost confirmat virusul in 31 martie.
Decesul al 76-lea s-a produs in cazul unui barbat de 57 de ani, pentru care s-au recoltat probe in 26 martie, la Spitalul din Suceava. Acesta a fost confirmat in 28 martie si a muirt in 30 martie.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 762 de cazuri. 186 au fost confirmate in ultimele 24 de ore

Aceste decese s-au inregistrat in Sectia Medicala a Spitalului Judetean de Urgenta Suceava.

O femeie de 82 de ani, din judetul Suceava, a murit in 30 martie. Pentru ea s-au recoltat probe in 26 martie si a fost confirmata in 28 martie.

Inca o femeie de 64 de ani, din judetul Suceava, a murit in 26 martie. Ei i s-au recoltat probe in 26 martie si a fost confirmata in 31 martie.

Ultimele doua decese s-au inregistrat in Sectia Gastroenterologiedin Suceava.

In acest moment, GCS nu detine date despre patologia asociata pentru aceste persoane.

(sursa: Mediafax)

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.