Un copil de numai 1 anisor se afla printre cei 192 de pacienti nou confirmati pozitiv cu coronavirus in Romania.

Un copil in varsta de 1 an se afla printre cei 192 de pacienti nou confirmati pozitiv cu coronavirus in Romania. Anuntul a fost facut de Grupul de Comunicare Strategica.

Autoritatie au transmis, luni, un nou comunicat cu centralizarea datelor despre epidemia de coronavirus in Romania.

Astfel, in tara noastra au fost diagnosticate alte 192 de noi cazuri de coronavirus, pacientii nou confirmati avand varsta cuprinsa intre 1 an si 90 de ani.

In total, numarul infectiilor in Romania a ajuns la 1.952.

Publicitate

“Pana astazi, 30 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 180 au fost declarate vindecate si externate (55 la Timisoara, 85 la Bucuresti, 19 la Iasi, 7 la Craiova, 11 la Constanta si 3 la Cluj).

Totodata, pana acum, 44 de persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Craiova, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timisoara, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Ialomita si Satu Mare, au decedat.

Citeste si articolul :   Raed Arafat, atentioneaza: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu mai putem sa le controlam

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 192 noi cazuri de imbolnavire. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 1 si 90 de ani”, se arata in comunicatul autoritatilor, potrivit observator.tv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.