Horoscop 31 martie 2020. Ceasuri bune pentru trei zodii

Horoscop 31 martie 2020. Astrologii vin cu vesti bune pentru unii nativi din zodiac

Horoscop 31 martie Berbec

Nativii Berbec au sansa de a recastiga increderea unei persoane pe care au suparat-o in urma cu ceva timp. Oferiti-va scuzele, demonstrati ca meritati iertare, fiti sinceri si optimisti. In cele din urma veti restabili pacea si linistea in sufletul vostru, cat si in relatia voastra, fie de dragoste, fie de prietenie.

Horoscop 31 martie Taur

Cei aflati sub acest semn zodiacal trebuie sa inteleaga ca nu intotdeauna ceea ce isi doresc se poate indeplini doar printr-o bataie de palme. Aveti nevoie de multa munca, depuneti efort si nu renuntati nici macar atunci cand rezultatele par sa fie impotriva voastra. In final s-ar putea sa iesiti cu succesul in brate.

Horoscop 31 martie Gemeni

Gemenii poarta o mare iubire unei persoane apropiate lor. In ultima vreme ati dat semne destule, acum este timpul sa vedeti daca destinul este de partea voastra. S-ar putea sa primiti o veste mare spre seara. Cine stie, poate iubirea va este impartasita asemenea, iar o frumoasa poveste de dragoste este pe cale sa inceapa.

Horoscop 31 martie Rac

Nativii Rac au parte de o zi linistita in cadrul familiei, mai ales alaturi de cateva rude in varsta. Aveti ocazia sa depanati amintiri, sa povestiti despre vremurile trecute si sa invatati si asimilati sfaturi pretioase de viitor. Va veti reincarca bateriile si improspata mintea. Va asteapta o saptamana plina de experiente surprinzatoare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 decembrie 2023. Trei zodii isi indeplinesc visele in prima zi de iarna

Horoscop 31 martie 2020 Leu

Leii sunt sfatuiti sa evite cheltuielile inutile si, daca este posibil, chiar sa puna ceva bani deoparte, indiferent de suma. Lucrurile se pot schimba de o ora la alta si nu exista nicio garantie ca situatia de criza se va termina in scurt timp. Pregatirea face diferenta in astfel de momente, iar Leii au toate calitatile necesare pentru a se ridica la nivelul asteptarilor.

Horoscop 31 martie 2020 Fecioara

Fecioarele nu trebuie sa-si iroseasca toata energia inca din prima zi a saptamanii, mai ales daca nu apar urgente sau situatii speciale. Va fi nevoie de ajutorul lor inca multa vreme, asa ca un ritm scazut, dar constant, este preferabil unui sprint epuizant. Mare grija si la semnalele pe care le transmite corpul, daca ceva pare a fi in neregula s-ar putea impune schimbari in program sau regimul alimentar.

Horoscop 31 martie 2020 Balanta

Balantele nu trebuie sa se implice in conflictele altora sau in discutii cu persoane care dramatizeaza orice problema. Inconjoara-te de cei dragi, chiar daca virtual, si pastreaza-ti energia si optimismul pentru cauzele care chiar conteaza. Unii ar fi in stare sa discute in contradictoriu zile la rand, doar de dragul orgoliului, nu te lasa prins in plasa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 iulie 2021. Capricornul are succes in tot ce isi propune

Horoscop 31 martie 2020 Scorpion

Scorpionii sunt in centrul atentiei. Ai o energie uriasa si vrei sa schimbi lumea. Din pacate, in scurt timp, vei realiza ca unii oameni nu merita schimbati. Nu fii dezamagit si incearca sa-ti canalizezi energia pentru un scop nobil. La final, o sa descoperi ca efortul tau a meritat pe deplin. Crede cu tarie in ceea ce ganditi, iar totul va fi bine. Seara va trece in tacere, alaturi de familie.

Horoscop 31 martie 2020 Sagetator

Pentru Sagetatori, ziua de marti poate fi inceputul unei mari schimbari. Fie ca este vorba despre profesie sau despre viata personala, simti ca meriti mai mult. Oamenii din jur vor incerca sa te scaota de pe traiectorie si sa-ti schimbe parerea despre anumite eprsoane sau situatii. Sfatul astrelor este sa ai incredere in tine, in puterile tale si in ceea ce crezi. Doar asa vei obtine ce-ti doresti.

Horoscop 31 martie 2020 Capricorn
In ultima zi a lui martie, Capricornii ar putea da putina atentie calitatii vietii de acasa. Ati putea face ordine, unele schimbari in locuinta sau sa incercati sa reparati unele lucruri. V-ar putea da o senzatie de confort si de relaxare, spune horoscopul. In relatia cu familia, puteti arata celor dragi cat de importanti sunt pentru voi si sa petreceti mai mult timp cu ei.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 13 ianuarie 2021. Doua zodii sunt la rascruce de drumuri

Horoscop 31 martie 2020 Varsator

Pentru Varsatori, in plan profesional, nu e un moment potrivit amanarii planurilor si proiectele. Mai degraba ati putea face efortul de a le incheia la termen sau mai repede. Iar rezultatele s-ar putea transforma in beneficii. Din punct de vedere financiar e o perioada favorabila pentru a obtine castiguri si de a face investitii profitabile, spune horoscopul.

Horoscop 31 martie 2020 Pesti

Pestii ar putea avea parte de vesti-surpriza astazi. Ar putea fi vorba despre o informatie de la serviciu, ce va va aduce satisfactie sau poate de un semn de la un vechi prieten, cu care nu ati mai conversat de multa vreme. In plan sentimental, ati putea fi pusi in fata unor decizii importante. Discutiile sincere, deschise, vor fi de mare folos, recomanda horoscopul.

Autor