ULTIMA ORA: Bilantul deceselor din cauza coronavirusului ajunge la 40. Printre victime, o tanara de 27 de ani

Inca doua persoane au murit in Romania din cauza coronavirusului. Printre victime se numara o tanara de numai 27 de ani din Botosani.

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca a murit un barbat de 71 de ani din judetul Suceava, care avusese contacte cu o persoana revenita din Austria.

Testele i-au iesit pozitive in 26 martie, iar barbatul a murit duminica, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj-Napoca. Barbatul avea probleme medicale majore.

Victima cu numarul 40 este o tanara de 27 ani din judetul Botosani. Testul pozitiv in cazul acesteia a venit in 23 martie, iar tanara a murit tot duminica, la Spitalul Boli Infectioase Iasi. Tanara avea diabet zaharat tip I decompensat.

Publicitate

Primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anuntat duminica, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategica, fiind vorba despre un barbat de 67 de ani confirmat in 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgente a Spitalului Filiasi. Acesta suferea de cancer in faza terminala.

Urmatoarele victime:

2. Barbat de 74 de ani internat la Spitalul Universitar din Bucuresti, care suferea si de o boala cronica preexistenta

3. Barbat in varsta de 70 de ani – om de afaceri, patron al unui complex comercial si al echipei de volei feminin, dar si fost viceprimar al orasului Piatra-Neamt – internat in Spitalul Judetean Piatra Neamt, confirmat pozitiv in data de 19 martie 2020 si transferat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi in data de 20 martie, tot cu afectiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala)

4. Femeie de 72 de ani internata in Spitalul Judetean Suceava, cu afectiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare)

5. Barbat de 71 ani din Suceava, internat la Spitalul Judetean Suceava

6. Barbat de 64 de ani din Arad, internat din data de 20 martie

7. Barbat in varsta de 65 ani, internat la Spitalul Universitar Bucuresti, confirmat pozitiv in data de 21 martie

Citeste si articolul :   2.000 de lei in plus in fiecare luna! Cine sunt romanii care ar putea primi acesti bani

8. Barbat in varsta de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv in 19 martie.

9. Barbat de 59 de ani, pacient al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava

10. Femeie 80 ani, pacienta in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava

11. Barbat de 74 de ani din Ialomita, internat la Bacau

12. Barbat 71 ani, internat la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava

13. Femeie de 72 de ani din judetul Caras-Severin, care a murit la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Timisoara

14. Barbat de 51 de ani din Suceava, care suferea si de obezitate

15. Barbat de 63 ani din judetul Neamt, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi

16. Femeie 70 de ani, din Suceava

17. Femeie 70 de ani, din Suceava

18. Femeie de 76 de ani din Huedin, judetul Cluj. EFemeia mai suferea de hipertensiune arteriala si diabet.

19. Barbat, 56 ani, din judetul Dambovita, hemodializat la un Centru de dializa, internat initial la Spitalul de Urgenta Bucuresti Floreasca, transferat in 23 martie, cand a fost confirmat pozitiv cu noul corinavirus la Spitalul de Boli Infectioase „V. Babes”.

20. Barbat, 49 ani, din judetul Timis, neinternat. S-a prezentat in 20 martie la Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara unde a fost diagnosticat cu pneumonie acuta. Conform pacientului, acesta nu a calatorit in strainatate si nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. In 21 martie s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, neinternat, diagnosticat cu pneumonie acuta. In 24 martie a chemat ambulanta, i s-au recoltat proba de exudat pentru Covid si a fost lasat acasa. Confirmat in 26 martie, decedat in aceeasi zi. Pacientul avea boli cronice preexistente (poliartrita reumatoida si hipertensiune arteriala).

21. Femeie, 70 ani, din judetul Neamt, internata in Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt pentru hemodializa. A murit in 25 martie, infectia s-a confirmat in 26 martie.

Citeste si articolul :   Florin Citu: Valoarea punctului de pensie va avea cea mai mare crestere pe care am putut-o vedea vreodata.

22. Barbat, 45 ani, din judetul Arad, confirmat in 25 martie, mort in aceeasi zi in ambulanta, in timp ce era dus la Spitalul „V. Babes” Timisoara.

23. Barbat, 75 ani, din judetul Iasi, internat si confirmat in data 22 martie, mort in 26 martie. Avea comorbiditati diabet zaharat complicat.

24. Femeie, 80 de ani din Bacau. Era internata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi in sectia de ATI. Femeia avea si insuficienta cardiaca si fibrilatie atriala. A murit in 26 martie.

25. Barbat, 81 de ani din Bucuresti. Internat la Spitalului „Sf Ioan”, ulterior transferat la Institutul National de Boli Infectioase „Matei Bals”.

26. Barbat, 65 de ani din judetul Timis, cunoscut cu afectiuni cardiovasculare. Internat in 10 martie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, iar din data de 25 martie era intubat in sectia de ATI.

27. Femeie 71 ani din Arad cunoscuta cu diabet zaharat, internata la Spitalul Judetean, sectia Boli Infectioase prin Unitatea de Primiri Urgente, in 25 martie. Din 27 a fost transferata in sectia de ATI, unde a murit in aceeasi zi.

28. Femeie de 74 ani din judetul Arad, internata in 18 martie in Clinica de Diabet si Boli de Nutritie a SJU Arad. In 25 i s-au recoltat probe pentru COVID-19, iar rezultatul pozitiv a venit in 27 martie. Din 26 martie era transferata in ATI, data la care a si murit.

29. Femeie de 60 de ani din judetul Arad, internata in sectia de boli infectioase Arad din 25 martie, apoi transferata in ATI in aceeasi zi. Rezultatul pozivit la coronavirus a venit in 26 martie, zi in care a si murit.

30. Barbat de 74 de ani, cu neoplasm in stadiu terminal, mort la Spitalul din Hunedoara.

Citeste si articolul :   Boris Johnson va trebui sa ofere explicatii despre "jocurile" din negocierile Brexit

31. Barbat 65 ani, din judetul Arad, internat in Spitalul Judetean Arad, transferat in data de 25 martie la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Timisoara, a murit in 28 martie. Acesta suferea si de hipertensiune arteriala si obezitate.

32. Barbat, 67 ani, din judetul Constanta, internat in Spitalul de Boli Infectioase Constanta din 25 martie, a murit in 28 martie. Si el avea hipertensiune arteriala si diabet zaharat.

33. Barbat 43 ani, transferat de la Spitalul Judetean Suceava si operat in Spitalul de Chirurgie Plastica si Reparatorie Bucuresti. Barbatul a murit in 28 martie.

34. Femeie 61 ani, din judetul Hunedoara, internata in ATI Spitalul Judetean Deva. Confirmata cu COVID-19 in 28 noiembrie, dar a murit in 23 martie. Femeia suferea de boli cardiovasculare.

35. Barbat 39 ani, din judetul Ialomita. S-au recoltat probe pentru COVID-19 in data de 26 martie, iar in 28 a venit rezultatul pozitiv. El a murit in 26 martie in CPU Spital Tandarei. Nu avea boli asociate cunoscute.

36. Barbat 60 ani, din judetul Ialomita. A murit in 25 martie acasa. Barbatul suferea si de obezitate.

37. Barbat 77 de ani din Ialomita. A murit in 25 martie acasa.

38. Barbat 66 de ani din judetul Timis, contact cu un membru al familiei revenit din Germania. Probe recoltate in 24 martie, rezultat pozitiv in 25, iar decesul a venit in 28 martie, la Spitalul ”Victor Babes” din Timisoara. Suferea si de diabet zaharat.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.