Structura falsa a anului scolar, distribuita pe retelele de socializare. Ce spune ministrul Educatiei, Monica Anisie

Un anunt fals privind noua structura a semestrului al II-lea scolar este distribuit pe retelele de socializare, in plina epidemie de coronavirus. Contactata de Edupedu.ro, Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ca “ceea ce a tot circulat in aceasta perioada referitor la structura anului scolar si la modificari care ar fi fost decise deja reprezinta un fals“.

“Specialistii din cadrul Ministerul Educatiei si Cercetarii analizeaza mai multe variante si foarte curand, in functie de evolutia situatiei la nivel national privind pandemia COVID-19, vom transmite oficial datele referitoare la reluarea cursurilor si la situatia examenelor nationale“, a declarat Monica Anisie pentru Edupedu.ro.

Publicitate

Anuntul fals distribuit acum este construit sub forma unei fotografii in care apare antetul vechi al Ministerului Educatiei si o data gresita de incepere a vacantei de primavara, alaturi de mesajul ca executivul ar fi aprobat o noua structura a anului scolar. Datele false au alarmat numerosi profesori si parinti, in conditiile in care Ministerul Educatiei nu a aprobat, in acest moment, modificarea structurii anului scolar 2019-2020.

Citeste si articolul :   Ion Dichiseanu a incetat din viata la varsta de 87 de ani

Amintim ca toate scolile si gradinitele sunt inchise de pe data de 11 martie 2020 pana cel putin dupa Paste – potrivit anunturilor oficiale – pentru a limita raspandirea noului coronavirus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.