Fetita de 4 ani injunghiata in abdomen de mama sa pentru ca “facea prea multa galagie”

O fetita de 4 ani a fost grav ranita dupa ce, sambata, la Medgidia, a fost injunghiata cu un cutit in abdomen de catre mama sa, minora fiind transportata cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, informeaza Agerpres.

Potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean, fetita prezenta doua plagi produse prin injunghiere. Dupa ce initial a fost transportata cu ambulanta de acasa, la Spitalul Medgidia, micuta a fost preluata de elicopterul SMURD.

Inspectoratul de Politie Judetean Constanta a informat ca mama minorei, in varsta de 28 de ani, a fost gasita de politisti si condusa la sediul Politiei Medgidia.

Publicitate

„Astazi, in jurul orei 14.30, politistii din cadrul Politiei municipiului Medgidia au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca o minora, in varsta de 4 ani, s-ar afla injunghiata, la domiciliul sau din municipiul Medgidia. Deplasati la fata locului, politistii au stabilit faptul ca minora ar fi fost injunghiata de catre mama sa, de 28 de ani, care ar fi parasit locuinta dupa comiterea faptei. Aceasta a fost gasita de politisti si condusa la sediul Politiei municipiului Medgidia. Cercetarile continua, in vederea incadrarii faptei si luarea masurilor legale care se impun”, a transmis IPJ.

Surse din anturajul suspectei au declarat ca aceasta ar practica prostitutia si ar obisnui sa consume alcool si droguri. Minora ar fi spus ca „mami m-a taiat”. Femeia de 28 de ani si-ar fi motivat gestul sustinand ca fetita facea prea multa galagie.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.