Romanii din Italia, aflati in carantina in Mamaia: ‘Mancarea nu o mananca nici porcii’

Romanii care au venit din zonele afectate de coronavirus sunt nemultumiti de conditiile din spatiile de carantina, spun ca mancarea este groaznica si nimeni nu vrea sa le cumpere mancare nici pe bani.

Este cazul carantinatilor cazati in hotelurile din Mamaia.

Este revolta la Constanta, acolo unde mii de romani intorsi din zonele de focar sunt carantinati la hotelurile din Mamaia, scrie antena3.ro.

Acestia spun ca nu pot sta in asemenea conditii si le este frica sa nu se imbolnaveasca.

Publicitate

Oamenii acuza faptul ca mancarea este groaznica, iar gunoiul incepe sa se adune pe holurile hotelului in care sunt cazati, pentru ca nu este ridicat cu zilele.

Cel mai dureros, spun romanii, este ca nu stiu daca sunt bolnavi sau nu, pentru ca nimeni nu le-a comunicat rezultatul testelor.

Indignati de ce se intampla, oamenii au iesit din camere pentru a filma atat mancarea necomestibila, spun ei, cat si conditiile mizere.

„Am venit pe 21, am ajuns la aeroport in Constanta. Ne-au facut niste teste si dupa ne-au cazat la Constanta, la hotel. Nu avem de atunci nici o informatie, nici cum suntem, nici cum au iesit testele. Mancarea nu o mananca nici porcii, haideti sa va aratam mancarea.

Citeste si articolul :   Robert Negoita rupe tacerea si spune adevarul despre ceea ce s-a intamplat cu Gabriela Firea: "Sunteti victima propriei dorinte de marire..."

Daca asta e mancare… Au mai mult de 48 de ore cartofii. Cerem sa ni se ia si noua ceva de la magazin si ne tot mint de vreo 4-5 zile, vine Crucea Rosie, vine… Nu se ia nici o atitudine. Vorbim cu cei care lucreaza aici, ne ignora total. Deseuri pe hol nu mai spun, uitati ce este. Aici ne imbolnavim cu totii, nu de coronavirus. Mai sunt si copii mici care sunt cazati aici la hotel. Aici o sa ne imbolnavim ori cu capul ori de jegul care e pe holuri”, spune unul dintre romanii carantinati la Mamaia.

Oamenii cer ajutorul autoritatilor si vor ca macar cineva sa le cumpere mancare din banii lor si sa le-o puna la usa. Chiar daca nu au voie sa paraseasca camerele, romanii au iesit pentru ca nu mai suporta conditiile.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.