Mama in lacrimi de disperare, dupa ce bebelusul ei de 5 luni a fost diagnosticat cu noul coronavirus: “Am inceput sa plang disperata, sa plang ca nu mai aveam nicio putere…

Un scenariu grav este tot mai aproape si din pricina erorilor care fac ca numarul bolnavilor sa creasca exponential. Un bebelus de cinci luni a intrat pe lista infectatilor, dupa ce a fost plimbat intre spitale si pus in salon cu bolnavi de covid 19. Marturia mamei iti starneste furie si durere in acelasi timp. In urma cu scurt timp a aflat ca baietelul are coronavirus, potrivit observator.tv.

Mama bebelusului infectat: Acum mi-a zis doctorul. Nu stiu nimic. Nu stiu. Mai erau niste persoane contact cu mine, de cand am iesit din spital. Nu, nu, m-am izolat. Am stat izolata, de asta am stat izolata.

Reporter: De unde credeti ca ati fi putut sa-l luati?

Mama bebelusului infectat: Din spital, doamna, de unde credeti ca puteam sa-l iau, din spital. Din spitalul mare. De miercuri dimineata, la ora 3, sunt internata la boli infectioase. De miercuri dimineata de la ora 3 pana joi la ora 4-5 sa spunem, in jurul orei 3-4-5, baiatul meu nu a fost consultat de nimeni. Eu ii dadeam paracetamol supozitoare, nurofen supozitoare, panadol. ‘

Din ambulanta ne-a coborat intr-o sectie in care erau bolnavi cu covid. Ne-a bagat intr-o incapere in care am stat pe un scaun si ma uitam in stanga si in dreapta si eram speriata ca nu stiu ce se intampla, ce se intampla. Si ne-a bagat in alta sectie, am stat acolo, baiatul avea febra, temperatura, ne intreba, la un moment dat i-am zis ca de panica si de-asta ne intreba cum ne cheama si ii spuneam ca covid… Iesi de pe usa pe hol, mai este un hol unde sunt saloane, si-acolo cred ca sunt foarte rau.

Tusesc, au oxigen – chestie de-aia cu furtun la nas, oxigen cred ca este, e foarte… cum sa zic. De la ei, merge, pune seringi, pune ace, pune branule, le face injectii, vine la noi cu aceleasi manusi, face injectii, pune branule, face tratamentul. Asistentele ies, cu acelasi costum, consulta un om infectat, vine la copil, pune mana pe copil. Nu se dezinfecteaza, nu-si da costumul jos deloc.

Citeste si articolul :   Cati romani vor fi infectati cu coronavirus si cand incepem sa scapam de Covid-19. Anuntul ministrului Sanatatii

Astazi mi s-a umflat baiatul tot la fata si am iesit pe hol, am tipat, am strigat la medic si am zis ca baiatul meu e umflat tot la fata si n-a durat 10 minute si a venit medicul, s-a uitat la el, o pus mana pe telefon, a sunat sa intrebe de analizele noastre. Am inceput sa plang disperata, sa plang ca nu mai aveam nicio putere, mi-a fost in minte ca trebuie sa stau puternica si am stat. Sincer, doamna, mi-e frica. Mi-e frica, ca am un singur baiat si mi-e frica.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.