O adolescenta de 16 ani din Franta, fara antecedente medicale, s-a stins ieri din cauza infectarii cu coronavirus

Mama celei mai tinere victime a coronavirusului din Franta a vorbit despre pierderea „insuportabila” a fiicei sale in varsta de 16 ani.

Autoritatile franceze au declarat joi ca 365 de persoane au fost ucise de COVID-19 in ultimele 24 de ore, ducand bilantul national al celor care au murit la spital la 1.696.

Cifra nu include pe cei care au decedat in urma virusului la domiciliu , a declarat jurnalistilor oficialul de sanatate francez Jerome Salomon.

Julie A., fara antecedente medicale, a decedat din cauza virusului asta blestemat.

Publicitate

Tanara pe nume Julie A a decedat la Paris, devenind cea mai tanara victima din Franta, a bolii care afecteaza mai des varstnicii sau persoanele cu conditii de sanatate precare, scrie france24.com

Tanara de 16 ani decedata de coronavirus

„Este de nesuportat”, a declarat pentru AFP, mama fetei, prin telefon, de acasa, din suburbiile pariziene. „Am avut menirea de a avea o viata obisnuita.”

Cu o saptamana in urma, Julie a dezvoltat o tuse usoara, dar sambata a inceput sa aiba probleme respiratorii, a spus mama ei.

Citeste si articolul :   Vestea momentului pentru toti romanii. Restrictiile anuntate de Pasti vor fi anulate?

Ea a suferit scanari in spital si mai multe teste pentru COVID-19, boala detectata prima data in China la sfarsitul anului trecut, care acum a ucis mai mult de 23.000 in intreaga lume.

Starea ei s-a deteriorat si decesul a fost anuntat joi, oficialii din domeniul sanatatii subliniind ca aceste cazuri severe sunt foarte rare la tineri.

„Din start, ni s-a spus ca virusul nu afecteaza tinerii. Am crezut, la fel ca toata lumea ”, a spus Sabine. Fiica ei nu a avut antecedente medicale.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.