Horoscop 28 martie 2020. Vesti bune pentru Sagetatori, Capricorni si Varsatori. Ce se intampla cu toate zodiile

Horoscop 28 martie 2020. Astrologul vine cu vesti pentru toate zodiile.

Horoscop 28 martie 2020 Berbec

Berbecii trec de la o stare la alta, sunt cand apatici, cand cuprinsi de un entuziasm molipistor. Iar vestile primite nu ii ajuta prea mult in acest sens, mai ales ca sunt foarte multe lucruri de facut, dar si restrictii ce ii tin pe loc. Solutia este sa planuiasca totul in cele mai mici detalii pentru momentul in care vor putea actiona dupa bunul plac.

Horoscop 28 martie 2020 Taur

Publicitate

Taurii au parte de o mica revelatie de ordin sentimental. Ceea ce parea a fi o simpla discutie cu o persoana speciala se poate transforma oricand intr-o idila, asa ca o decizie nu mai poate fi amanata. Chiar si de la distanta, situatia trebuie clarificata, altfel totul s-ar putea stinge fara niciun rezultat concret.

Horoscop 28 martie 2020 Gemeni

Gemenii vor descoperi ca nimic nu se intampla de la sine, iar toate obstacolele ce le vin in cale sunt doar piese dintr-un puzzle ce trebuie dezlegat. Aici e de fapt farmecul – sa descopere cele mai bune metode de a face fata provocarilor, insa fara a pierde din entuziasm si speranta. Weekendul ar putea aduce si o veste neasteptata cu privire la bani, asa ca nu uita sa pui la punct un plan B.

Horoscop 28 martie 2020 Rac

Intr-o situatie de criza, Racii dau dovada de un calm desavarsit. Nici urma de panica sau drama in comportamentul lor, iar asta da sperante si celor din jur ca, in cele din urma, lucrurile vor reveni la normal. Acesta este momentul in care se testeaza marile caractere, iar nativii din Rac se descurca admirabil pana acum. Daca ar avea la fel de multa grija si de sanatatea lor ar fi ideal.

Citeste si articolul :   Horoscop 17 aprilie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop 28 martie 2020 Leu

Relatiile personale, romantice sau nu, au nevoie de spatiu pentru a creste. Daca simti ca cineva se indeparteaza de tine, ultimul lucru pe care ar trebui sa-l faci este sa incerci sa-l tii si mai tare, sau sa iti revendici proprietatea asupra lui. Ai putea sa te agati prea strans acum, cand ceea ce trebuie sa faci este sa dai drumul. Doua persoane s-ar putea reuni intr-un parteneriat, dar sunt inca doua persoane care trebuie sa ramana in contact cu identitatile lor individuale.

Horoscop 28 martie 2020 Fecioara

Aceasta este o zi buna pentru a arunca o alta privire asupra oricarei tensiuni care se resimte in una dintre relatiile tale cele mai apropiate. Nu-ti fie frica sa fii sincer, sa fii sincer cu tine legat de ceea ce se intampla. Cu cat va confruntati mai devreme cu fricile, cu atat veti vedea ca nu sunt atat de infricosatoare pana la urma. Ati avut o comunicare incrucisata ciudata si s-ar putea sa fie timpul pentru tine si aceasta persoana sa iti dai seama ce faceti exact in viata celuilalt. Lucrurile bune pot proveni din conversatia voastra.

Horoscop 28 martie 2020 Balanta

Unul dintre parteneriatele tale (poate romantic, poate nu) ar putea trece printr-o stare de confuzie acum. Nu esti prea sigur unde esti. Din pacate, niciunul dintre voi nu se gandeste la ce gandeste cealalta persoana. Pentru asta e nevoie sa aveti o conversatie. In loc sa presupui ca nimic nu este gresit, asigurati-te ca lucrurile stau asa! Nu va dura mult timp pentru a readuce lucrurile in armonie.

Citeste si articolul :   Pavel Globa: 3 semne zodiacale vor deveni norocoase in octombrie

Horoscop 28 martie 2020 Scorpion

Faceti o pauza de la toate gandirile intunecate pe care le-ati avut despre munca sau scoala. Astazi ar trebui sa lasati alte persoane sa se ocupe de toate durerile de cap, pentru o perioada. Ti-ai platit taxele si ai investit partea ta corecta de energie in probleme. E randul altcuiva sa transpire! Aceasta este o zi buna pentru a va concentra doar pe a face unele lucruri distractive, asa ca nu pierde niciun minut ingrijorandu-te cum vor merge lucrurile fara tine la carma. Totul va merge bine!

Horoscop 28 martie 2020 Sagetator

Memoria buna de care dau dovada Sagetatorii le-ar putea fi de mare folos astazi. Veti sti cum sa iesiti dintr-o situatie complicata, facand apel la experientele voastre anterioare si asta va va ajuta sa treceti peste orice obstacol. Inclusiv in viata de familie, va veti bucura de armonie. Este un moment favorabil pentru ca unele vechi conflicte sa fie stinse.

Horoscop 28 martie 2020 Capricorn

Astazi, nativii din zodia Capricorn vor avea ocazia sa interactioneze cu persoane noi. E un lucru care va va fi folositor mai ales in plan profesional. Noile cunostinte va pot ajuta sa rezolvati unele situatii care s-au dovedit pana acum a fi complicate, spune horoscopul. In plan financiar, ar fi buna putina precautie si sa mai asteptati pana cand se iveste momentul favorabil pentru a face investitii.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Surprize neasteptate pentru 3 zodii

Horoscop 28 martie 2020 Varsator

Pentru Varsatori va fi destul de usor astazi sa ia decizii importante. Eficienta va va fi aliatul cu care veti putea duce la capat ceea ce aveti de facut. Nu refuzati insa orice sfat venit din partea unui apropiat, pentru ca s-ar putea dovedi foarte util, recomanda horoscopul. In plan financiar, ati putea lua in calcul sa mai puneti si deoparte. Chiar daca vor fi sume mici, in timp, se vor aduna!

Horoscop 28 martie 2020 Pesti

Familia ar trebui sa fie o preocupare mai mare pentru cei din zodia Pesti in aceasta zi de weekend. Puteti fi alaturi mai multa vreme de cei dragi si sa petreceti clipe minunate. Nu ezitati sa stati de vorba si cu prietenii vostri vechi, spune horoscopul. Vor fi incantati sa va auda, mai ales daca nu ati mai discutat de ceva timp.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.