Horoscop zilnic, 25 mai 2022. Este timpul ca nativii Capricorni sa isi schimbe stilul de viata

Este ideal sa ne ocupam de problemele actuale. Aceasta perioada este ideala pentru cresterea personala. Gasiti timp pentru hobby-uri si familie. Nu amana lucrurile serioase. In caz contrar, pot avea consecinte de amploare.

Berbec

Berbec, urmareste-ti inima in orice situatie. Actioneaza ca si cum dorinta ta s-ar fi implinit deja; de parca tot ajutorul si resursele de care ai nevoie ti-au fost deja trimise. Acesta este secretul principal. Secretul pentru a crea viata pe care ai vizualizat-o cu gandurile tale. Tine minte, cu cat stai mai mult in repaus, cu atat mai mult vei astepta rezultatul. Sfat: nu sari la concluzii.

Taur

Taur, te simti subapreciat. Simti ca munca pe care o faci nu ajunge nicaieri. S-ar putea ca stima de sine sa fie legata de productivitatea ta? Ca tot te frustrezi cu lucruri pe care nu le poti realiza? Incepeti prin a va stabili obiective realiste. Atribuiti-va o cronologie care sa va provoace, dar sa nu va faca sa va simtiti invins. In acest fel, vei putea reusi in proiectele la care lucrezi si sa-ti faci timp pentru tine. Sfat: Gandeste-te la dorintele tale.

Gemeni

Gemenii in loc sa gaseasca o iesire usoara dintr-o situatie astazi, suporta inconvenientul. Incearca sa intelegi de ce a aparut dezamagirea in viata ta. Asculta si cauta semne din afara. Intelegerea a ceea ce nu functioneaza pentru tine te va ajuta sa te apropii cu un pas de ceea ce visezi. Cu toate acestea, nu va opriti sa gasiti toate raspunsurile deodata. Trimite-ti intrebarile in Univers si ai incredere in legea sincronicitatii. Ceea ce este al tau isi va gasi drumul catre tine. Sfat: nu-ti fie teama sa iesi din zona ta de confort.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Rac

„Asteptati-va ca toate nevoile dvs. sa fie satisfacute. Asteptati un raspuns la fiecare problema. Asteptati-va la abundenta la fiecare nivel. Asteptati-va la crestere spirituala. Nu traiesti dupa legile umane”, iata un citat de Abraham Hicks care te va ajuta sa fii plin spiritual, Rac. Acesta este un memento ca va aflati la locul potrivit la momentul potrivit. Ramai in acest spatiu si multumeste Universului pentru tot ce ai. Amintiti-va: Universul este un parinte bun si iubitor. Sfat: Nu-ti ascunde adevarata identitate.

Leu

Leu, esti in acord cu acea frecventa speciala in care ideile divine curg prin tine. Noteaza-ti toate gandurile si sentimentele. Stelele sugereaza un potential mare. Singurul lucru de care trebuie sa-ti amintesti este ca munca grea te va duce la rezultate uimitoare. Ai deja un plan de actiune. Ai incredere in tine ca vei pune totul in miscare in zilele urmatoare. Sfat: Schimbarea incepe cu tine.

Fecioara

Fecioara, nu esti stricat si nu trebuie sa fii reparat. Ceea ce trebuie sa faci este sa intri in modul observator si sa intelegi tot ceea ce iti arata subconstientul. Ranile vechi plutesc la suprafata, astfel incat sa poata fi eliberate pentru totdeauna; astfel incat sa poti lua de la capat in orice sens al cuvantului. Amintiti-va ca nu va puteti izola in acest timp. Obtineti ajutorul si sprijinul de care aveti nevoie. Sa stii ca nu e nicio rusine sa fii vulnerabil uneori. Sfat: Iesi din inchisoarea ta mentala.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 februarie 2022. Viata Leilor se va schimba

Balanta, esti pe marginea unei stanci. In acest moment, exista doar doua optiuni: retrageti-va in spatiul dvs. sigur sau faceti un salt cuantic in viitor. Nu avem nicio indoiala pe care o vei alege astazi. Va ajuta sa va amintiti ca esti in siguranta si protejat si ca Universul este acolo pentru tine, indiferent de situatie. Da, si inca ceva! Nu va agatati de ideea de perfectiune sau de a o face corect de prima data. Permiteti-va sa faceti greseli – sunt multe. Este singura modalitate de a deveni antiglont. Sfat: Nu te amesteca in afacerile celorlalti.

Scorpion

Scorpion, unde crezi ca mergi si de ce? Acum nu este momentul sa te iei cu usurinta. Ai grija nu numai de lumea ta interioara, ci si de aspectul tau. Amintiti-va ca a arata bine inseamna sa va simtiti bine, iar a fi bine inseamna sa profitati de oportunitatile care va vor sprijini cresterea si va vor duce la urmatorul nivel. Sfat: Nu te marca drept victima.

Sagetator

Sagetator, invatarea unei noi conexiuni poate fi dezordonata si frumoasa in egala masura. Este normal sa simti ca mergi pe un hol intunecat. Aminteste-ti doar ca nu trebuie sa treci de la zero la zece intr-un timp scurt. Aveti voie sa mergeti inainte in orice ritm vi se pare potrivit. Nu va fie frica sa faceti greseli. Sfat: Nu datorezi nimic nimanui.

Capricorn

Capricorn, pregateste-te sa primesti ceea ce ai cerut. Pregateste-te pentru progres. Pregateste-te sa se deschida portile care odata erau inchise. Totul functioneaza in favoarea ta. Aveti incredere in planul divin mai mult ca niciodata. Mai mult, vremea actuala a spatiului ofera, de asemenea, un impuls semnificativ problemelor legate de bani si proprietate. Sfat: este timpul sa-ti schimbi viata.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 decembrie 2021. Varsatorul trebuie sa isi asculte inima

Varsator

Varsator, simti ca dansezi „un pas inainte, doi pasi inapoi”. Indiferent cat de mult ai incerca, destinatia ta pare sa se indeparteze din ce in ce mai mult de tine. Adevarul este ca faci progrese in ciuda a ceea ce te face sa crezi realitatea ta fizica. Asadar, pune zambetul inapoi pe buze si esti pe drum. A fi entuziasmat de tot ceea ce urmeaza sa inveti este o modalitate de a ramane motivat in ciuda numeroaselor provocari ale vietii. Sfat: Nu-ti construi sperante false.

Pesti

Pesti, uneori lista ta de lucruri de facut este plina: mergi la sala, mananca verdeturi, practica meditatia si nu uita sa-ti verifici familia. Si apoi sunt zile in care abia te poti ridica din pat, daramite sa participi la intalnirile pe care le-ai programat. Castigi ceva, pierzi ceva. In loc sa fii dur cu tine insuti, practica acum blandetea. Accepta locul in care te afli in acest moment. Fa pace cu nivelurile tale de energie. Alegerea caii cu cea mai mica rezistenta te va ajuta sa mergi inainte cu har. Sfat: Nu mai fi lenes, viata trece pe langa tine.

Autor