ALERTA: Zeci de medici, managerul Spitalului Municipal Adjud si viceprimarul, suspecti de infectare cu coronavirus

Situatie deosebit de grava la Adjud! 32 de medici din cadrul Spitalului Municipal Adjud, managerul spitalului si viceprimarul municipiului, Claudiu Cristea, au participat luni la o intalnire cu un medic confirmat cu coronavirus.

Nestiind luni despre aceasta situatie, fiecare dintre participanti a mers in continuare la serviciu.

Toti participantii la sedinta au continuat programul de lucru normal, stabilind contacte atat cu colegii din institutii cat si cu membrii familiilor.

„Ne revolta intarzierea perpetua a testarii celor care au participat la sedinta de luni si nu putem sta impasibili si nu putem ascunde gunoiul altora sub presul nostru! Daca am proceda astfel, nu ne-am respecta datoria fata de cetateni si am incalca prevederile proaspat schimbatului art. 352 din Noul Cod Penal privind zadarnicirea combaterii bolilor infectocontagioase.

Publicitate

Publicitate

Ori, tocmai acest articol este incalcat in acest moment de catre Directia de Sanatate Publica Vrancea care, in ciuda obligatiilor care le revin prin lege si in ciuda insistentelor noastre, promite ca vine sa testeze cel putin persoanele care au participat la respectiva sedinta si nu-si indeplineste nici macar aceasta promisiune”, a precizat viceprimarul Claudiu Cristea pentru monitoruldevrancea.ro, potrivit antena3.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.