O fetita de 10 ani, fara ”simptome obisnuite” de COVID-19, diagnosticata cu noul coronavirus dupa ce a facut convulsie febrila

O fetita de 10 ani, care nu avea simptomele obisnuite pentru COVID-19, a fost diagnosticata cu coronavirus, in Marea Britanie.

Fata de zece ani, din Plymouth, a facut febra ridicata, de 41.6, si a intrat in convulsie febrila, desi nu prezenta si alte simptome, precum tusea uscata si persistenta, unul dintre principalele semne ale infectiei cu coronavirus, scrie Daily Mail.

Investigatiile ulterioare au aratat ca micuta era infectata cu noul coronavirus.

Publicitate

Initial, toti au crezut ca fetita sufera de un episod de amigdalita, insa lucrurile aveau sa arate ca situatia este mult mai grava de atat.

Publicitate

Potrivit Daily Mail, fetita a ramas la domiciliu, in grija parintilor ei.

In ultima vreme apar tot mai multe cazuri ”neobisnuite” de infectie cu COVID-19, la care lipsesc simptome precum tusea seaca si persistenta ori respiratia ingreunata, scrie antena3.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.